Home / Luchtvaart / Oneworld breidt voordeeltjes uit voor frequent flyers

Oneworld breidt voordeeltjes uit voor frequent flyers

Oneworld breidt voordeeltjes uit voor frequent flyers

Oneworld heeft extra privileges geïntroduceerd voor de leden van de frequent flyer programma’s van de twintig oneworld-carriers.

Met een Emerald-status krijgt je bagage voortaan voorrang bij de afhandeling. Dat voordeeltje geldt ook voor Sapphire-leden, die bovendien meer ruimbagage mee mogen nemen als zij economy class vliegen. Internationaal is dat 15 kilo of één tas extra (afhankelijk van het gehanteerde systeem: gewicht of aantal koffers). Opvallend is dat dit niet geldt voor de ‘alleen-handbagage’ tarieven van British Airways. Zelfs de loyaalste klanten moeten zich aan die voorwaarde houden.

Op de pas van het loyaliteitsprogramma kun je zien of jouw status overeenkomt met Emerald of Sapphire. Volgens oneworld zijn deze extra’s nog maar een eerste stap en zullen er meer verbeteringen volgen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Marc Lammens weg bij ATPI

Marc Lammens weg bij ATPI

03/06/2020

Marc Lammens is vertrokken bij de ATPI Groep. Lammens was sinds augustus 2017 managing director van de zakenreisactiviteiten van ATPI in Nederland en België. Zijn werkzaamheden worden per direct overgenomen…