Home / Luchtvaart / Nieuwe vluchten Transavia

Nieuwe vluchten Transavia

Nieuwe vluchten Transavia

Transavia vliegt met ingang van het komende zomerseizoen naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Het gaat om Edinburgh (Schotland), Bilbao (Spanje) en Perugia (Italië).

Er verdwijnen ook twee routes vanaf Rotterdam: naar Nice en Lamezia Terme, in het zuiden van Italië. Het zomerseizoen in 2020 loopt vanaf 1 april tot en met 31 oktober.

Per vandaag is Transavia een nieuwe verbinding begonnen naar de Jordaanse hoofdstad Amman, vanaf Schiphol. De dochtermaatschappij van KLM heeft alvast bekendgemaakt dat deze bestemming ook in het zomerseizoen 2020 zal worden aangevlogen.

‘Door continu kritisch te luisteren naar de vraag uit de markt en onze vluchten te optimaliseren, hebben we voor zomer 2020 binnen de steeds groter wordende krapte van de beschikbare luchthavencapaciteit, een veelzijdig routenetwerk in de planning,’ zegt Erik-Jan Gelink, commercieel directeur bij Transavia.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Air France vermijdt Wuhan

Air France vermijdt Wuhan

23/01/2020

Air France heeft de vluchtuitvoering naar Wuhan opgeschort wegens de uitbraak van het coronavirus in deze Chinese stad. De Franse partner van KLM is de enige Europese carrier die een…

Tempo: nieuw merk bij Hilton

Tempo: nieuw merk bij Hilton

22/01/2020

Hilton heeft een nieuw merk in de markt gezet onder de naam Tempo. De Amerikaanse keten heeft er niet bij gezegd waar en wanneer het eerste Tempo-hotel open gaat. Hilton…