Home / Luchtvaart / Meer keus voor zakenreiziger bij Transavia

Meer keus voor zakenreiziger bij Transavia

Meer keus voor zakenreiziger bij Transavia

Transavia heeft een nieuwe tariefbundel geïntroduceerd voor de zakelijke reiziger, onder de naam Max, die een grotere flexibiliteit en meer comfort garandeert. De luchtvaartmaatschappij wil hiermee inspelen op de trend om zakenreizigers extra keuzes te geven. Concurrenten easyJet en Ryanair deden dit eerder al.

“Zakenreizigers hebben bij Transavia voortaan optimale keuzevrijheid. Ze kunnen kiezen uit alle beschikbare stoelen, gaan razendsnel langs de veiligheidscontroles, kunnen vlucht- en passagiersgegevens tot twee uur voor vertrek kosteloos wijzigen en genieten van Flying Blue-voordelen,” zegt de airline.

Max is een van de drie tariefbundels die Transavia nu hanteert. “Max is ideaal als ’s morgens ineens blijkt dat een vergadering in Parijs moet wijken voor een klantafspraak in Berlijn. De reiziger betaalt dan alleen het eventuele verschil in ticketprijs,” zegt commercieel directeur Roy Scheerder.  “Dankzij fast track security kun je heel kort voor vertrek arriveren op Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Parijs Orly. Je gaat zo veel sneller door de veiligheidscontrole en bespaart op die manier kostbare tijd.” Transavia overweegt nog om zakenreizigers de mogelijkheid te geven om niet één, maar twee stuks handbagage aan boord mee te nemen.

De dochtermaatschappij van KLM richt zich via online media en digitale schermen op Rotterdam The Hague Airport – waar veel zakelijk verkeer plaatsheeft – op de zakenreiziger. Scheerder: “Het is voor het eerst in de 50-jarige historie dat Transavia zich zo nadrukkelijk richt op deze groep reizigers. We willen de best betaalbare luchtvaartmaatschappij worden die voor iedereen toegankelijk is, dus ook voor zakelijke reizigers. Die kiezen namelijk steeds vaker voor voordelige vluchten.”

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Marc Lammens weg bij ATPI

Marc Lammens weg bij ATPI

03/06/2020

Marc Lammens is vertrokken bij de ATPI Groep. Lammens was sinds augustus 2017 managing director van de zakenreisactiviteiten van ATPI in Nederland en België. Zijn werkzaamheden worden per direct overgenomen…