Home / Luchtvaart / Man probeert vliegtuigdeur te openen in de lucht

Man probeert vliegtuigdeur te openen in de lucht

Man probeert vliegtuigdeur te openen in de lucht

Een vlucht van Southwest Airlines die onderweg was van Chicago naar Sacramento moest uitwijken, omdat een passagier de deur open probeerde te maken in de lucht.

Het incident vond een uur na opstijgen plaats. De man duwde een stewardess opzij en wilde de cabinedeur aan de achterkant van het toestel openen. Hij werd door andere passagiers in bedwang gehouden. De man zou vergrote pupillen hebben gehad en praatte volgens getuigen onsamenhangend, dus hij was waarschijnlijk onder invloed van drugs. Nadat hij van boord was gehaald, arriveerde het toestel twee uur later dan gepland in Sacramento.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
IATA: Walsh vervangt Juniac

IATA: Walsh vervangt Juniac

23/11/2020

Alexandre de Juniac stapt per 31 maart 2021 op als directeur-generaal van IATA. Willie Walsh is zijn opvolger. De brancheorganisatie van airlines heeft dit maandagavond bekendgemaakt. Een reden voor het…

IATA: wacht niet op vaccins

IATA: wacht niet op vaccins

23/11/2020

Regeringen moeten niet wachten op vaccins tegen corona om het luchtverkeer weer op gang te brengen, maar hun testbeleid zo snel mogelijk optimaliseren. Dit was de belangrijkste boodschap van IATA…

Corona hindert treinpromotie

Corona hindert treinpromotie

22/11/2020

KLM, Schiphol en NS willen verder met hun promotie van de trein voor kortere afstanden, maar in een nieuwe ‘Actieagenda’ staat dat corona de plannen op losse schroeven kan zetten….

Testbewijs wordt verplicht

Testbewijs wordt verplicht

20/11/2020

Het kabinet wil medio december niet-EU-passagiers bij aankomst in Nederland verplichten een recente, negatieve coronatest te laten zien. Dit schrijft vicepremier De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer….