Home / Luchtvaart / Eurowings viert zijn eerste lustrum op Schiphol

Eurowings viert zijn eerste lustrum op Schiphol

Eurowings viert zijn eerste lustrum op Schiphol

Eurowings vierde afgelopen weekend zijn vijfjarig jubileum op Schiphol. Op 27 oktober 2013 landde het eerste toestel van de Lufthansa-dochter op de luchthaven van Amsterdam.

Inmiddels biedt de luchtvaartmaatschappij drie routes aan vanaf Schiphol: Hamburg (twee keer per dag), München (vijf per week) en Stuttgart (vier keer per week). In totaal zijn de afgelopen vijf jaar meer dan 800.000 passagiers met Eurowings gevlogen.

“We zijn erg blij dat we dit weekend ons vijfjarig jubileum in Amsterdam hebben gevierd en verheugen ons op veel meer mijlpalen in Nederland,” aldus Markus Leopold, General Manager Business Development in Nederland voor Eurowings.

Als marktleider op zes grote Duitse luchthavens biedt Eurowings momenteel meer dan 210 bestemmingen aan in meer dan 50 landen wereldwijd.

De grootste Eurowings basis is de luchthaven Düsseldorf, op vijftig  kilometer van de Nederlandse grens. Op geen enkele andere luchthaven heeft Eurowings een omvangrijker routenetwerk. Eurowings heeft inmiddels veertig vliegtuigen in Düsseldorf gestationeerd en vliegt meer dan 1.750 keer per week naar 95 bestemmingen in Duitsland en over de hele wereld.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Delta test coronavrije vlucht

Delta test coronavrije vlucht

26/11/2020

Delta Air Lines wil vanaf 19 december tussen Atlanta en Rome passagiers en bemanning testen vóór hun vlucht. Amerikanen die om essentiële redenen moeten reizen, hoeven dan na aankomst niet…

Nieuwe bestuursleden NATM

Nieuwe bestuursleden NATM

26/11/2020

De Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM) heeft woensdag, tijdens haar algemene ledenvergadering en vooruitlopend op de bestuurswisseling in april 2021, twee nieuwe bestuursleden gekozen. Om de continuïteit van het…

IATA-top 2021 in Boston

IATA-top 2021 in Boston

25/11/2020

IATA houdt in juni 2021 haar jaarvergadering in Boston, Massachusetts, met JetBlue als ‘host.’ Of het om een live top zal gaan of een virtuele, zoals dit jaar, is afhankelijk…