Home / Luchtvaart / Live feed Transavia

Live feed Transavia

Live feed Transavia

Transavia heeft vandaag een nieuwe manier van digital advertising geïntroduceerd. Op ‘strategische’ plaatsen in Nederland staan – tijdelijk – digitale billboards met daarop een live feed van het last minute stoelenaanbod.

“Transavia wil met deze campagne duidelijk communiceren hoeveel stoelen er echt beschikbaar zijn onder een laag prijspunt, zegt de carrier in een verklaring. “Aan het begin van de campagne zijn er 40.000 lastminutetickets beschikbaar onder de 60 euro.”

Paul de Raad, hoofd Marketing en e-commerce van Transavia, zegt in een geschreven toelichting: “Wat je ziet op de billboard is een teller die afloopt. Bijvoorbeeld: er zijn nog 800 last minute stoelen onder de 60 euro. We koppelen de data van onze boekingssystemen daarbij rechtstreeks aan de digitale billboards,” aldus De Raad.

Dit betekent dat het stoelenaanbod van Transavia ‘nagenoeg realtime’ kan worden bekijken. De campagne is twee weken lang te zien op digitale schermen op strategische plekken, niet ver van Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport.

Ze zijn ook te zien op de grote treinstations in en rondom Amsterdam, op Den Haag CS, Rotterdam CS, Eindhoven CS en op zestien metrostations in Amsterdam en Rotterdam. Bovendien wordt in de online banners ook het aftelmechanisme gebruikt om de campagne te promoten.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
China erkent ‘EU-airline’

China erkent ‘EU-airline’

11/07/2019

De Europese Unie en China hebben een nog goed te keuren ‘horizontale luchtvaartovereenkomst’ gesloten waarin het principe van de EU-airline wordt erkend. Bijna vijftig landen deden dit al eerder, maar…

Nieuwe topman Norwegian

Nieuwe topman Norwegian

11/07/2019

Bjørn Kjos, één van de oprichters van Norwegian Air, is na zeventien jaar opgestapt als CEO. Kjos blijft wel aan als adviseur, maar draagt de leiding over aan Geir Karlsen,…

Vliegtaks in Frankrijk 

Vliegtaks in Frankrijk 

10/07/2019

Frankrijk voert volgend jaar een vliegtaks in voor alle vertrekkende passagiers, zo heeft de minister van transport bekendgemaakt. De opbrengst gaat naar ‘groen vervoer.’ Op binnenlandse of Europese vluchten in…

Afscheid Alders van ORS

Afscheid Alders van ORS

09/07/2019

Hans Alders heeft vanmiddag afscheid genomen van de Omgevingsraad Schiphol (ORS), na een voorzitterschap van 12,5 jaar. Zijn opvolger is Pieter van Geel, voor een interim-periode. Tijdens een symposium in…