Home / Luchtvaart / Liefde op de startbaan

Liefde op de startbaan

Liefde op de startbaan

Het is Valentijnsdag vandaag. Schiphol en KLM grijpen dit aan om ‘de bruiloft van het jaar’ aan te bieden, voor een toekomstig paar met ‘een goede reden’, dat in juni op de luchthaven in het huwelijk kan treden.

‘We zoeken stellen die elkaar tijdens een vlucht ontmoet hebben, voor wie Schiphol jarenlang de plek geweest is van weerzien, of die een andere hele goede reden hebben om op Schiphol te trouwen,’ schrijven de twee bedrijven.

Uit de inzenders, via Facebook of Instagram, zal één toekomstig paar worden uitgekozen. Hoe de ceremonie vorm zal krijgen is een verrassing. ‘Je komt mooi uitgedost, in trouwjurk en/of –kostuum en met ringen op zak naar de trouwlocatie op Schiphol. De rest laat je aan ons over,’ staat op de site van Schiphol. ‘Wij zorgen ervoor dat de dag volledig in het teken staat van jullie en jullie liefdesverhaal, met de nodige dosis luchtvaart.’

Niet scheutig
Scheutig zijn Schiphol en KLM niet. In de voorwaarden staat dat de kosten voor kleding en ringen voor rekening van het bruidspaar komen. Ook een feest zit er niet in. Dat moeten de geliefden zelf organiseren, ‘op een locatie buiten Schiphol.’

In de voorwaarden staat niet dat de twee geliefden elkaar op een vlucht van KLM moeten hebben ontmoet, of anderszins een connectie hebben met de airline, maar het ligt wel voor de hand dat een link van de twee naar KLM de kans om te winnen vergroot.

Kandidaten kunnen zich melden tot en met 7 maart. Een jury zal het winnende paar uitzoeken. Het huwelijk wordt voltrokken op een nader te bepalen dag in de maand juni.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Nieuwe stakingen Air France

Nieuwe stakingen Air France

11/06/2018

Bonden bij Air France hebben vier nieuwe stakingen afgekondigd, eind deze maand, om loonsverhoging af te dwingen. Het personeel van de airline staakte dit jaar tot nu toe op vijftien…