Home / Luchtvaart / KLM’s Dreamliner: the movie

KLM’s Dreamliner: the movie

KLM’s Dreamliner: the movie

KLM heeft een ‘ludieke’ unboxing movie gemaakt met in de hoofdrol haar nieuwe paradepaardje: de Dreamliner. In het korte You Tube- filmpje is te zien hoe de fonkelnieuwe Boeing 787 wordt ‘uitgepakt’.

“Unboxing is het fenomeen waarbij het uitpakken van producten of pakketjes wordt gefilmd, om dit vervolgens te delen via social media,” legt KLM uit. “Deze manier van pakketjes openen is momenteel uitermate populair.” KLM doet mee aan de trend en heeft voor de gelegenheid de Dreamliner unboxed, met de hangar als box.

KLM is naar eigen zeggen de eerste airline die haar nieuwe aanwinst op deze manier presenteert. Zondag werden met het toestel drie rondvluchten boven Nederland gemaakt, waarbij behalve pers en genodigden ook liefhebbers die er op tijd bij waren voor 149 euro een rondje mochten meevliegen.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…