Home / Luchtvaart / KLM vliegt komende zomer naar havenstad Napels

KLM vliegt komende zomer naar havenstad Napels

KLM vliegt komende zomer naar havenstad Napels

Vanaf 21 april 2019 vliegt KLM naar Napels, haar tiende bestemming in Italië. Deze havenstad wordt in de zomermaanden in het weekend aangevlogen en in de maanden juli en augustus dagelijks. KLM zet hiervoor een Boeing 737-700/800 in.

De historische havenstad Napels ligt aan de westkust van Zuid-Italië. De stad telt zo’n één miljoen inwoners en wordt ook wel ‘de Hoofdstad van het Zuiden’ genoemd. Napels is, na Rome en Milaan, de derde stad van Italië en heeft de vierde grootste Italiaanse economie. De stad heeft een van de grootste en drukste havens van de Middellandse Zee.

Mariska Vogelenzang de Jong
Door: | mariska[at]zakenreis.nl
Mariska Vogelenzang de Jong werkt ruim 20 jaar als journalist en heeft als specialiteit nieuwe media en technologie. Voordat zij in 2018 bij Zakenreis is gestart, werkte zij bij uitgeverijen van tijdschriften en boeken op het gebied van reizen.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Garuda schrapt Boeing MAX

Garuda schrapt Boeing MAX

22/03/2019

Garuda Indonesia schrapt een order voor 49 Boeing 737 MAX 8’s. De carrier heeft geen vertrouwen meer in het product, na twee crashes van MAX-vliegtuigen van andere airlines, waarbij recentelijk…

EasyJet zegt ciao Alitalia

EasyJet zegt ciao Alitalia

20/03/2019

EasyJet heeft zich deze week onverwachts teruggetrokken uit het consortium van drie partijen die bezig waren Alitalia over te nemen. De toekomst van de Italiaanse carrier is hiermee weer onzeker…