Home / Luchtvaart / KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM en Air Mauritius schorten na twee jaar hun joint venture voor vluchten tussen Mauritius en Amsterdam met ingang van het komend winterseizoen op.

De route, tweemaal per week gevlogen door Air Mauritius met een Airbus A340-300, is kennelijk geen succes.

De jv tussen Air France en Air Mauritius over vervoer vanaf Parijs Charles de Gaulle blijft wel bestaan met twee vluchten van beide maatschappijen per dag.

Passagiers die bij KLM al een ticket hadden geboekt bij naar het eiland in de Indische Oceaan kunnen omboeken en met Air France vliegen.

 

 

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…

Jet Airways belly-up?

Jet Airways belly-up?

12/04/2019

Partijen in de reisbranche houden er rekening mee dat Jet Airways snel failliet kan gaan – een ‘belly-up’ van de Indiase airline zou in zicht zijn. Jet voert sinds vandaag…