Home / Luchtvaart / KLM neemt Minneapolis weer op in de dienstregeling

KLM neemt Minneapolis weer op in de dienstregeling

KLM neemt Minneapolis weer op in de dienstregeling

KLM heeft plannen om vanaf het voorjaar van 2017 Minneapolis terug op te nemen in de dienstregeling. De maatschappij vloog eerder op de tweelingstad Minneapolis/St. Paul in de Amerikaanse staat Minnesota, in 2001 werd deze directe lijn opgeheven.

Ondanks het schrappen van de bestemming door de KLM in 2001, was de noordelijke Amerikaanse stad vanaf Schiphol nog wel rechtstreeks te bereiken met SkyTeam-partner Delta Air Lines, waarmee Air France-KLM en Alitalia een transatlantische joint venture heeft.

Volgens vermelding in het reserveringssysteem (Global Distribution System) vangen de KLM-vluchten aan op 27 maart 2017 aan:

KL655: Amsterdam–Minneapolis/St. Paul
vertrek 09.15 uur, aankomst 11.20 uur

KL656: Minneapolis/St. Paul
vertrek 14.50 uur, aankomst 05.50 uur (volgende dag)

Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze vlucht te boeken en het schema is onder voorbehoud van wijzigingen.

Een woordvoerder van Delta Air Lines geeft aan dat de Amerikaanse maatschappij haar drie vluchten per dag tussen Amsterdam en Minneapolis gewoon zal continueren.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Accor opent nieuwe hotels

Accor opent nieuwe hotels

21/01/2020

Accor opent dit en volgend jaar haar 2.999ste en 3.000ste hotel in Europa. De twee nieuwe vestigingen zijn beide in thuisland Frankrijk, van het merk Mondrian. Het designmerk Mondrian is…

KLM koopt Jet Airways uit

KLM koopt Jet Airways uit

17/01/2020

Jet Airways wil haar activiteiten en bezittingen op Schiphol verkopen aan KLM. Het gaat onder meer om kantoorruimte, een Boeing 777-300ER en marketing van de failliete Indiase carrier. KLM aast…

APG bestaat vijftig jaar

APG bestaat vijftig jaar

16/01/2020

APG Air Agencies viert deze maand haar 50-jarig bestaan. APG is een mondiale organisatie van general sales agents voor airlines. Van de ongeveer duizend maatschappijen die er bestaan, zijn 170…