Home / Luchtvaart / KLM naar westen Costa Rica

KLM naar westen Costa Rica

KLM naar westen Costa Rica

KLM verlengt het komende winterseizoen de al geplande vlucht op de Costa-Ricaanse hoofdstad San José naar Liberia – niet het Afrikaanse land, maar de gelijknamige stad in het Midden-Amerikaanse land.

Vanaf 29 oktober KLM vliegt KLM op de route, met op de heenweg een stop in San José, om daarna door te vliegen naar Liberia in de provincie Guanacaste. De terugreis gaat zonder onderbreking naar Amsterdam.

KLM zet een Boeing 787-9 Dreamliner in op de verbinding naar Costa Rica, met dertig stoelen in businessclass, 45 in economy comfort en 219 stoelen in economy-class. De airline biedt passagiers de mogelijkheid om San José en Liberia te combineren op hetzelfde ticket.

Guanacaste is een regio in het noordwesten van Costa Rica aan de Stille Oceaan, op 250 kilometer afstand van San José. Liberia is de hoofdstad, met 60.000 inwoners. Daniel Oduber Quirós International Airport ligt vlakbij de stad en twintig kilometer uit de kust.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

15/04/2019

KLM en Air Mauritius schorten na twee jaar hun joint venture voor vluchten tussen Mauritius en Amsterdam met ingang van het komend winterseizoen op. De route, tweemaal per week gevlogen…