Home / Luchtvaart / KLM naar Malpensa

KLM naar Malpensa

KLM naar Malpensa

Met ingang van het nieuwe zomerseizoen vliegt KLM naar Milaan Malpensa. De maatschappij is op de Italiaanse luchthaven terug van weggeweest. Vijf jaar geleden schrapte KLM deze verbinding, wel vloog de maatschappij dagelijks op Milaan Linate. Nu wordt Malpensa de elfde Italiaanse luchthaven met een directe verbinding met de hubs Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle.

KLM en partner Air France verhogen de vliegfrequentie naar Milaan. De Malpensa-vlucht vertrekt vanaf 26 maart drie keer per dag. Daarnaast voert Air France vijf vluchten per dag uit tussen Milaan Malpensa en Parijs Charles de Gaulle. Hiermee krijgen passagiers vanuit Milaan aansluiting op vluchten naar meer dan 260 bestemmingen met een maximale overstaptijd van vier uur in Amsterdam of Parijs.

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland: “Met de heropening van Milaan Malpensa, de op een na belangrijkste luchthaven van Italië, zullen wij ook vluchten vanaf deze luchthaven aanbieden. Hiermee bieden we onze passagiers keuze uit meer vluchten van en naar twee Milanese luchthavens.  ”

Milaan Malpensa is voor easyJet de grootste basis buiten het Verenigd Koninkrijk en voert er vandaan ruim veertig vaste lijndiensten uit, onder meer naar Amsterdam.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…