Home / Luchtvaart / KLM naar Malpensa

KLM naar Malpensa

KLM naar Malpensa

Met ingang van het nieuwe zomerseizoen vliegt KLM naar Milaan Malpensa. De maatschappij is op de Italiaanse luchthaven terug van weggeweest. Vijf jaar geleden schrapte KLM deze verbinding, wel vloog de maatschappij dagelijks op Milaan Linate. Nu wordt Malpensa de elfde Italiaanse luchthaven met een directe verbinding met de hubs Amsterdam Schiphol en Parijs Charles de Gaulle.

KLM en partner Air France verhogen de vliegfrequentie naar Milaan. De Malpensa-vlucht vertrekt vanaf 26 maart drie keer per dag. Daarnaast voert Air France vijf vluchten per dag uit tussen Milaan Malpensa en Parijs Charles de Gaulle. Hiermee krijgen passagiers vanuit Milaan aansluiting op vluchten naar meer dan 260 bestemmingen met een maximale overstaptijd van vier uur in Amsterdam of Parijs.

Harm Kreulen, Directeur KLM Nederland: “Met de heropening van Milaan Malpensa, de op een na belangrijkste luchthaven van Italië, zullen wij ook vluchten vanaf deze luchthaven aanbieden. Hiermee bieden we onze passagiers keuze uit meer vluchten van en naar twee Milanese luchthavens.  ”

Milaan Malpensa is voor easyJet de grootste basis buiten het Verenigd Koninkrijk en voert er vandaan ruim veertig vaste lijndiensten uit, onder meer naar Amsterdam.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…