Home / Luchtvaart / KLM naar Cork, Ierland

KLM naar Cork, Ierland

KLM naar Cork, Ierland

KLM vliegt met ingang van 30 maart 2020 dagelijks naar Cork, in Ierland. Het is de tweede Ierse bestemming voor KLM, naast Dublin.

Cork, in het zuiden van de Ierse republiek, is voor KLM de 93ste Europese route. Om de vlucht te kunnen uitvoeren voert KLM wijzigingen door in het  middellangeafstandsnetwerk, zodat er op Schiphol slots vrijkomen. Een woordvoerder zegt dat er geen bestemmingen worden geschrapt.

KLM Cityhopper, de uitvoerder van de route, zet voor de dienstregeling naar Cork Embraer 175’s en 190’s in. De E175 heeft twintig stoelen in business class, acht in economy comfort en zestig in economy class. De E190 telt meer stoelen in economy class, namelijk 72.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
ACI steunt plannen Brussel

ACI steunt plannen Brussel

12/12/2019

ACI Europe heeft haar steun uitgesproken voor de Green Deal, het plan van de Europese Commissie voor een ‘vergroening’ van de Unie. De organisatie van luchthavens noemt het een plicht…

BCD: groen dé kleur in 2020

BCD: groen dé kleur in 2020

12/12/2019

BCD Travel voorspelt dat in 2020 groen, in overdrachtelijke zin, de belangrijkste kleur wordt voor zakenreizen. In het rapport How to Travel Beyond 2020 identificeert BCD de trends. “We reizen…