Home / Luchtvaart / KLM herintroduceert à la carte maaltijden

KLM herintroduceert à la carte maaltijden

KLM herintroduceert à la carte maaltijden

KLM is deze maand opnieuw begonnen met à la carte maaltijden tegen betaling in de economy class op intercontinentale vluchten. De standaardcatering blijft gratis.

Deze speciale, kwalitatief betere maaltijden zijn tot 24 uur voor vertrek online te reserveren via Mijn Reis op de KLM-website. Er zijn vijf verschillende keuzemaaltijden, die tussen de 19 en 30 euro per stuk kosten. Ook is het mogelijk om met Flying Blue-mijlen te betalen. De opties zijn: Indonesisch, Italiaans, vegetarisch, vis (‘Ocean’) en een feestmaaltijd (‘Celebration’), die gepaard gaat met een flesje champagne.

KLM introduceerde in 2010 de mogelijkheid om op lange afstanden tegen betaling kwalitatief betere maaltijden dan de standaardcatering te bestellen. Al vóór de coronacrisis was KLM tijdelijk gestopt met deze à la carte maaltijden, omdat het logistieke proces veel voeten in aarde had.

KLM is niet van plan om een low-cost model te introduceren in de economy class op lange afstanden. De twee standaardmaaltijden, waaronder een vegetarische optie, blijven inbegrepen bij de ticketprijs.

Foto’s © KLM

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Knorretje helpt Schiphol

Knorretje helpt Schiphol

25/09/2021

Schiphol zet ‘diervriendelijk’ geteelde varkens in, die op afgeschermd land tussen twee banen oogstresten opeten, waardoor vogels mogelijk zullen wegblijven. Het gaat om een proef. De luchthaven werkt in het…

TMC Lola opgedoekt

TMC Lola opgedoekt

23/09/2021

Lola, een Amerikaanse TMC die in 2015 werd opgericht, heeft de stekker uit de eigen operatie getrokken. De corporate klanten zijn inmiddels ondergebracht bij partner Amex GBT. Officieel spreekt Lola…