Home / Luchtvaart / Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Delta Air Lines introduceert deze maand amenity kits zonder extra plastic wikkels. Op jaarbasis scheelt dit veertien ton aan plastic afval, zegt de Amerikaanse carrier.

De partner van Air France en KLM zegt dat ook de inhoud van de amenity kit – de toilettasjes aan boord – duurzamer wordt door het gebruik van bamboe tandenborstels. Verder is de toilettas in Delta One (business class) geschikt om een tablet in op te bergen; de airline rekent op hergebruik van het product.

Naast de producten van het merk Tumi vinden passagiers voortaan ook cosmetica van Le Labo in de kit. Dit label maakt handmatig blends, naar persoonlijke voorkeur.

Delta verbetert verder de amenity kits in de drie andere reisklassen: Premium Select, Delta Comfort+ (economy comfort) en Main Cabin (economy class), met een ‘vernieuwde look & feel’ en items met ‘doordachte ontwerpverbeteringen.’ De buitenkant van de kits kit is zorgvuldig samengesteld. Zo zijn de verpakkingen van de kits in economy en economy comfort voorzien van foto’s van klanten over de hele wereld.

Delta heeft een ‘miljardeninvestering’ lopen om de vluchtervaring van reizigers te verbeteren. Producten die nog in de pijplijn zitten onder meer vernieuwde oordoppen en headsets.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Wifi bij KLM Cityhopper 

Wifi bij KLM Cityhopper 

20/11/2019

KLM Cityhopper zal vanaf begin 2021 in haar nieuwste toestellen, de Embraer 195-E2, wifi aan boord hebben, tegen betaling. Dit is door KLM bekendgemaakt, samen met de bevestiging van de…

Vijftig A350’s voor Emirates 

Vijftig A350’s voor Emirates 

19/11/2019

Emirates heeft haar totale order bij Airbus voor widebodies verlaagd naar vijftig, allemaal A350’s. De eerdere bestelling bestond uit zeventig toestellen: dertig A350’s en veertig A330neo’s. Hierdoor is de waarde…

EasyJet is nu klimaatneutraal

EasyJet is nu klimaatneutraal

19/11/2019

EasyJet compenseert voortaan namens al haar klanten de uitstoot van CO2. ‘En dit is nog maar het begin,’ zegt Andrea Caulfield-Smith van de airline tegen Zakenreis tijdens de GBTA-conferentie in…