Home / Luchtvaart / Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Delta Air Lines introduceert deze maand amenity kits zonder extra plastic wikkels. Op jaarbasis scheelt dit veertien ton aan plastic afval, zegt de Amerikaanse carrier.

De partner van Air France en KLM zegt dat ook de inhoud van de amenity kit – de toilettasjes aan boord – duurzamer wordt door het gebruik van bamboe tandenborstels. Verder is de toilettas in Delta One (business class) geschikt om een tablet in op te bergen; de airline rekent op hergebruik van het product.

Naast de producten van het merk Tumi vinden passagiers voortaan ook cosmetica van Le Labo in de kit. Dit label maakt handmatig blends, naar persoonlijke voorkeur.

Delta verbetert verder de amenity kits in de drie andere reisklassen: Premium Select, Delta Comfort+ (economy comfort) en Main Cabin (economy class), met een ‘vernieuwde look & feel’ en items met ‘doordachte ontwerpverbeteringen.’ De buitenkant van de kits kit is zorgvuldig samengesteld. Zo zijn de verpakkingen van de kits in economy en economy comfort voorzien van foto’s van klanten over de hele wereld.

Delta heeft een ‘miljardeninvestering’ lopen om de vluchtervaring van reizigers te verbeteren. Producten die nog in de pijplijn zitten onder meer vernieuwde oordoppen en headsets.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…