Home / Luchtvaart / Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

Delta Air Lines introduceert deze maand amenity kits zonder extra plastic wikkels. Op jaarbasis scheelt dit veertien ton aan plastic afval, zegt de Amerikaanse carrier.

De partner van Air France en KLM zegt dat ook de inhoud van de amenity kit – de toilettasjes aan boord – duurzamer wordt door het gebruik van bamboe tandenborstels. Verder is de toilettas in Delta One (business class) geschikt om een tablet in op te bergen; de airline rekent op hergebruik van het product.

Naast de producten van het merk Tumi vinden passagiers voortaan ook cosmetica van Le Labo in de kit. Dit label maakt handmatig blends, naar persoonlijke voorkeur.

Delta verbetert verder de amenity kits in de drie andere reisklassen: Premium Select, Delta Comfort+ (economy comfort) en Main Cabin (economy class), met een ‘vernieuwde look & feel’ en items met ‘doordachte ontwerpverbeteringen.’ De buitenkant van de kits kit is zorgvuldig samengesteld. Zo zijn de verpakkingen van de kits in economy en economy comfort voorzien van foto’s van klanten over de hele wereld.

Delta heeft een ‘miljardeninvestering’ lopen om de vluchtervaring van reizigers te verbeteren. Producten die nog in de pijplijn zitten onder meer vernieuwde oordoppen en headsets.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Cathay weer op winst, maar…

Cathay weer op winst, maar…

07/08/2019

Cathay Pacific Airways heeft het eerste halfjaar weer winst gemaakt, zo blijkt uit vandaag gepubliceerde cijfers. Maar de handelsoorlog tussen China en de VS belooft weinig goeds voor het vervolg,…

GBT steunt UNICEF

GBT steunt UNICEF

07/08/2019

American Express Global Business Travel (GBT) is samenwerking aangegaan met UNICEF, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Het partnership maakt deel uit van GBT’s wereldwijd Responsible Business-programma. GBT heeft in…

BCD Travel koopt TMC in VS

BCD Travel koopt TMC in VS

05/08/2019

BCD Travel heeft een van de grootste TMC’s in Noord-Amerika, de Adelman Travel Group, overgenomen. Adelman is een full-service zakenreisbureau in Milwaukee, Wisconsin. “Onze financiële kracht biedt ons de mogelijkheid…