Home / Luchtvaart / IATA-top 2018 in Sydney

IATA-top 2018 in Sydney

IATA-top 2018 in Sydney

De top van IATA wordt volgend jaar gehouden in Sydney, Australië. Dit heeft de brancheorganisatie bekend gemaakt aan het eind van haar jaarvergadering in Cancún, Mexico.

De Australische carrier Qantas was in 1945 een van de medeoprichters van IATA. Vier van haar CEO’s zijn voorzitter geweest van de Board of Governors, onder wie de huidige CEO, Alan Joyce. Het is de derde maal dat IATA in Sydney neerstrijkt voor haar jaarvergadering; de voorgaande keren waren in 1961 en in 2000.

De leden van IATA hebben ook een andere voorzitter van de Board benoemd in de persoon van Goh Choon Phong, de CEO van Singapore Airlines. Hij is meteen aan zijn (onbezoldigde) taak begonnen als opvolger van Willie Walsh, de CEO van de International Airlines Group.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Derde staking BA van de baan

Derde staking BA van de baan

19/09/2019

Pilotenvakbond BALPA heeft de staking van BA-piloten van 27 september ingetrokken. Begin vorige week legden de BA-piloten al twee dagen het werk neer. Hoewel er sindsdien nog geen akkoord is…

SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…