Home / Luchtvaart / IATA-top 2018 in Sydney

IATA-top 2018 in Sydney

IATA-top 2018 in Sydney

De top van IATA wordt volgend jaar gehouden in Sydney, Australië. Dit heeft de brancheorganisatie bekend gemaakt aan het eind van haar jaarvergadering in Cancún, Mexico.

De Australische carrier Qantas was in 1945 een van de medeoprichters van IATA. Vier van haar CEO’s zijn voorzitter geweest van de Board of Governors, onder wie de huidige CEO, Alan Joyce. Het is de derde maal dat IATA in Sydney neerstrijkt voor haar jaarvergadering; de voorgaande keren waren in 1961 en in 2000.

De leden van IATA hebben ook een andere voorzitter van de Board benoemd in de persoon van Goh Choon Phong, de CEO van Singapore Airlines. Hij is meteen aan zijn (onbezoldigde) taak begonnen als opvolger van Willie Walsh, de CEO van de International Airlines Group.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….