Home / Luchtvaart / Harm Kreulen: schema KLM vanaf Zaventem is weer normaal

Harm Kreulen: schema KLM vanaf Zaventem is weer normaal

Harm Kreulen: schema KLM vanaf Zaventem is weer normaal

Vanaf vandaag vliegt KLM weer vijf keer per dag, zeven dagen per week, tussen Brussels Airport en Schiphol. “De operatie van KLM op Zaventem is weer zoals dat was voor de aanslagen van 22 maart,” zegt Harm Kreulen, KLM-directeur Nederland tegen Zakenreis.

Het treinproduct, waarbij Belgische passagiers die in Amsterdam op een internationale vlucht van KLM stappen gratis per trein naar Schiphol worden vervoerd, blijft eveneens gehandhaafd.

“Die mogelijkheid bieden wij al jaren en daar gaan wij gewoon mee door,” zegt Kreulen. “Passagiers kunnen kiezen of ze met het vliegtuig of met de trein naar Schiphol komen – aan beide vervoersmogelijkheden zijn geen extra kosten verbonden.”

Vorige week liet Kreulen nog weten dat het onduidelijk was wanneer KLM weer conform het reguliere schema de vluchten op Brussels Airport kon hervatten. Eind vorige week waren het nog drie vluchten per dag. “Het is uiteindelijk snel gegaan en nu zitten we weer op vijf vluchten per dag,” zegt Kreulen. “Wij zijn verheugd dat KLM-passagiers uit België weer een ruime keuze kunnen beiden uit vlieg- en treinverbindingen om naar Schiphol te reizen.”

De nieuwe veiligheidsscreening op Brussels Airport die vorige week van kracht is – waarbij niet langer een honderd procent controle wordt uitgevoerd– leidt bovendien tot minder wachtrijen.

 

 

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…