Home / Luchtvaart / Garuda blijft nog vliegen

Garuda blijft nog vliegen

Garuda blijft nog vliegen

Garuda Indonesia zegt te ‘proberen’ het routenetwerk naar Nederland tijdens de corona pandemie ‘zoveel mogelijk’ intact te laten. De Indonesische carrier wil zo ‘iedereen de kans bieden om terug te keren naar zijn/haar vaderland en zo families te herenigen.’ Ook de routes naar Australië blijven open.

Garuda Indonesia vliegt op de route Amsterdam – Jakarta en voor de Australische markt wordt er gevlogen vanuit Jakarta en Bali naar Perth, Sydney en Melbourne.

Irfan Setiaputra, managing director van Garuda Indonesia, zegt in een verklaring: “Het blijven exploiteren van de routes van en naar Australië en Nederland is een manier van Garuda Indonesia om de verplaatsing te vergemakkelijken van Indonesische burgers die vanuit beide landen naar Indonesië zullen terugkeren, evenals Nederlandse en Australische burgers die zullen terugkeren naar hun vaderland vanuit Indonesië “.

Garuda kijkt per dag naar de frequentie van de vluchtoperatie en past deze  waar nodig aan op de vraag vanuit de markt.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…