Home / Luchtvaart / Garuda blijft nog vliegen

Garuda blijft nog vliegen

Garuda blijft nog vliegen

Garuda Indonesia zegt te ‘proberen’ het routenetwerk naar Nederland tijdens de corona pandemie ‘zoveel mogelijk’ intact te laten. De Indonesische carrier wil zo ‘iedereen de kans bieden om terug te keren naar zijn/haar vaderland en zo families te herenigen.’ Ook de routes naar Australië blijven open.

Garuda Indonesia vliegt op de route Amsterdam – Jakarta en voor de Australische markt wordt er gevlogen vanuit Jakarta en Bali naar Perth, Sydney en Melbourne.

Irfan Setiaputra, managing director van Garuda Indonesia, zegt in een verklaring: “Het blijven exploiteren van de routes van en naar Australië en Nederland is een manier van Garuda Indonesia om de verplaatsing te vergemakkelijken van Indonesische burgers die vanuit beide landen naar Indonesië zullen terugkeren, evenals Nederlandse en Australische burgers die zullen terugkeren naar hun vaderland vanuit Indonesië “.

Garuda kijkt per dag naar de frequentie van de vluchtoperatie en past deze  waar nodig aan op de vraag vanuit de markt.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…