Home / Luchtvaart / Flying Blue-mijlen sparen bij Transavia als betaalde optie

Flying Blue-mijlen sparen bij Transavia als betaalde optie

Flying Blue-mijlen sparen bij Transavia als betaalde optie

Vanaf 1 april kunnen leden van Flying Blue, het loyaliteitsprogramma van Air France en KLM, ook mijlen sparen als zij met Transavia vliegen. Dit zal echter op een andere manier gebeuren dan bij KLM.

“Wij zullen dit op een low-cost manier doen,” zegt Bram Gräber, EVP Strategy-Passenger Business Air France-KLM. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de optie om Flying Blue-mijlen te kunnen aanschaffen tegen een meerprijs, net zoals je de keuze hebt om betaald ruimbagage in te checken of een stoel met meer beenruimte te reserveren.

Sinds afgelopen zomer is Transavia partner in Flying Blue en kunnen leden van het loyaliteitsprogramma hun gespaarde mijlen gebruiken voor Transavia-vluchten. “Daar wordt door klanten van KLM gretig gebruik van gemaakt, die bijvoorbeeld graag een weekendje naar Malaga of Sevilla gaan,” aldus Gräber. Vooralsnog worden er echter geen Flying Blue-mijlen op de kaart bijgeschreven als een vlucht met Transavia wordt geboekt. Vanaf april zal dit veranderen. “Dit is een belangrijke stap om aan de positionering van Transavia een loyaliteitsprogramma toe te voegen, in synergie met het al bestaande en omvangrijke programma van Air France-KLM,” aldus Gräber.

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…