Home / Luchtvaart / Flybe vanaf Schiphol naar Londen City en Manchester

Flybe vanaf Schiphol naar Londen City en Manchester

Flybe vanaf Schiphol naar Londen City en Manchester

Met ingang van zaterdag 1 november a.s. vliegt Flybe dagelijks tussen Amsterdam en Manchester en twee keer per week naar Londen City.

Hiermee komt het totale aantal vluchten dat Flybe aanbiedt van en naar Schiphol op 156 per week, oftewel zeven routes. Naast Manchest en Londen City vliegt Flybe al naar Birmingham, East Midlands, Exeter, Inverness en Southampton.

Flybe is een Engelse regionale luchtvaartmaatschappij met Exeter als thuisbasis. De vloot bestaat uit Bombardier Dash 8 Q400’s en Embraer 175’s en 195’s.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Vijftig A350’s voor Emirates 

Vijftig A350’s voor Emirates 

19/11/2019

Emirates heeft haar totale order bij Airbus voor widebodies verlaagd naar vijftig, allemaal A350’s. De eerdere bestelling bestond uit zeventig toestellen: dertig A350’s en veertig A330neo’s. Hierdoor is de waarde…

EasyJet is nu klimaatneutraal

EasyJet is nu klimaatneutraal

19/11/2019

EasyJet compenseert voortaan namens al haar klanten de uitstoot van CO2. ‘En dit is nog maar het begin,’ zegt Andrea Caulfield-Smith van de airline tegen Zakenreis tijdens de GBTA-conferentie in…

Londen-Sydney in 19 uur en 19 minuten

Londen-Sydney in 19 uur en 19 minuten

17/11/2019

Van Londen naar Sydney in één keer. Volgens de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas wordt dat over drie jaar werkelijkheid, als tenminste een proefvlucht half november de economische en fysieke haalbaarheid aantoont….

City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….