Home / Luchtvaart / Finnair wil Aziatische omzet verdubbelen

Finnair wil Aziatische omzet verdubbelen

Finnair wil Aziatische omzet verdubbelen

Finnair wil in 2020 de omzet van haar Aziatische netwerk hebben verdubbeld vergeleken met het niveau van 2010. Dit heeft senior vicepresident Commercial Allister Paterson gezegd tijdens een persbijeenkomst op Helsinki Airport. “Door de ligging van Helsinki zijn wij de enige Europese luchtvaartmaatschappij die in 24 uur een heen- en terugvlucht naar Azië kunnen uitvoeren, met uitzondering van de bestemmingen Hongkong en Singapore. We hebben dus een hoge utilisatiegraad van onze langeafstandsvliegtuigen, wat de kosten laag houdt. Daarom hebben wij ervoor gekozen ons te richten op transfervluchten van veertig bestemmingen in Europa via Helsinki naar elf luchthavens in Azië. Nieuw deze zomer zijn Xi’an en Hanoi.”

Meer over Finnairs plannen als niche-carrier leest u in de komende ZAKENREIS. Nog geen abonnement? Kijk hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…