Home / Luchtvaart / EVP Flight Ops KLM weg

EVP Flight Ops KLM weg

EVP Flight Ops KLM weg

Michiel van Dorst vertrekt per 1 januari 2016 als executive vice president (EVP) Flight Operations bij KLM. Van Dorst bleef naast zijn bestuurswerk ook vliegen, als gezagvoerder van een Boeing 737 en op dat werk gaat hij zich weer volledig richten. KLM heeft geen reden gegeven voor het vertrek van Van Dorst en de naam van zijn opvolger is ook nog niet genoemd.

Zelf zegt Michiel van Dorst in een verklaring: “De afgelopen dertien jaar heb ik verschillende nevenfuncties bekleed binnen KLM, waarvan de laatste achteneenhalf jaar als EVP Flight Operations. Met de contouren van de nieuwe KLM-organisatie, staat er in mijn ogen een sterk organisatiemodel voor de toekomst. Dit is een mooi moment om het stokje over te dragen.” Van Dorst behoudt namens KLM voorlopig zijn functie in de IATA Operations Committee tot de volgende verkiezingen voor die positie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Derde staking BA van de baan

Derde staking BA van de baan

19/09/2019

Pilotenvakbond BALPA heeft de staking van BA-piloten van 27 september ingetrokken. Begin vorige week legden de BA-piloten al twee dagen het werk neer. Hoewel er sindsdien nog geen akkoord is…

SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…