Home / Luchtvaart / EasyJet sluit corporate contracten af

EasyJet sluit corporate contracten af

EasyJet sluit corporate contracten af

EasyJet heeft meer dan honderd corporate contracten gesloten in de afgelopen zes maanden. Het gaat om bedrijven uit heel Europa. EasyJet wil een groter marktaandeel veroveren onder zakenreizigers.

Tussen oktober 2012 en maart 2013 steeg het aantal zakenreizigers met 4,1 procent. De low-cost carrier denkt dat de verkoop op de corporate markt verder zal verbeteren door technologische verbeteringen in de reisdistributiesystemen (GDS’en) Amadeus en Travelport, zodat het gemakkelijker wordt om easyJet te verkopen. Om wat voor initiatieven het precies gaat, is nog niet bekend, maar volgens easyJet worden ze binnen enkele weken gelanceerd.

Om het product aantrekkelijker te maken voor zakenreizigers zal easyJet bovendien fast track controlepunten op 27 luchthavens in haar netwerk invoeren.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
‘Enorme kansen’ BCD Travel

‘Enorme kansen’ BCD Travel

10/08/2020

BCD Travel heeft een nieuwe deal gesloten met SAP Concur voor zakelijke hotelreserveringen. BCD zegt dat overeenkomsten als deze in coronatijd “enorme kansen” bieden om “toegevoegde waarde te blijven leveren”…

Veel agressie door corona

Veel agressie door corona

10/08/2020

De Inspectie Leefomgeving en Transport zegt maandag zich zorgen te maken over de vele meldingen van “misdragende passagiers” aan boord van vliegtuigen, met vertrek van of aankomst op Nederlandse luchthavens….

Duitsland verplicht coronatest

Duitsland verplicht coronatest

07/08/2020

Met ingang van zaterdag 8 augustus moeten alle passagiers op Duitse luchthavens die zijn aangekomen vanuit risicogebieden verplicht een coronatest ondergaan. Dit heeft de regering in Berlijn besloten. Wie weigert…

Teststraat corona op Schiphol

Teststraat corona op Schiphol

06/08/2020

De regering wil een vrijwillige teststraat inrichten voor passagiers afkomstig uit zogeheten risicogebieden. Dit heeft minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid donderdagavond gezegd tijdens een persconferentie, samen met premier Rutte….