Home / Luchtvaart / EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet biedt haar passagiers vanaf Londen Luton Airport een bijzondere service, men kan voor de vlucht gebruik maken van de private-jet terminal van de luchthaven. Voor een bijbetaling van 543 euro worden de passagiers in VIP-stijl ontvangen en genieten ze van een rustig boardingproces zonder wachtrijen.

Londen Luton is in grootte de vijfde luchthaven van Londen en behalve de thuisbasis van easyJet ook een geliefde bestemming voor privéjets. De luchthaven ligt op 50 km van het centrum van Londen en biedt een goede connectie naar de stad en de prettige dorpjes in de ‘countryside’ ten noorden van de stad.

 

Om deze dienst aan haar passagiers aan te bieden sloot easyJet een overeenkomst met Signature Flight Support, de uitbater van de VIP-terminal. De terminal van Signature is nagelnieuw. In het bedrag voor de VIP-treatment is parkeren op loopafstand van de terminal inbegrepen, evenals drankjes, gebruik van faciliteiten, privé-douane en security-screening en een ritje over het platform naar het toestel.

 

EasyJet richt zich met de ongebruikelijke nieuwe service op groepen en mensen die iets speciaals te vieren hebben.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Deel Zaventem te koop

Deel Zaventem te koop

24/04/2018

De Australische financiële groep Macquarie wil haar belang van 36 procent in Brussels Airport verkopen. Chinese investeerders zouden interesse hebben om de aandelen in de goedlopende luchthaven over te nemen….

Zoveelste staking Air France

Zoveelste staking Air France

23/04/2018

Personeel bij Air France staakt vandaag en morgen voor de zoveelste keer in korte tijd. Hoewel lang niet iedereen meedoet heeft de airline een kwart van alle vluchten moeten schrappen….

Janaillac dreigt met vertrek

Janaillac dreigt met vertrek

20/04/2018

CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM laat in een referendum het personeel een uitspraak doen over zijn plan voor een langzame loonsverhoging. Als een meerderheid tegen is, stapt hij op….

RAI wil samenwerken

RAI wil samenwerken

20/04/2018

RAI Amsterdam wil de banden met andere evenementen- en beurslocaties in Amsterdam stevig aanhalen. De beurs- en congresgigant wil zo meer ruimte creëren voor evenementen, nu uitbreiding van het eigen…