Home / Luchtvaart / Deal Corendon en KLM

Deal Corendon en KLM

Deal Corendon en KLM

KLM heeft donderdag een overeenkomst gesloten met vakantiebedrijf Corendon over vluchten naar Curaçao. Vanaf het winterseizoen 2020/2021 neemt Corendon gedurende een periode van drie jaar een kwart miljoen stoelen af bij KLM.

Hiermee heeft Corendon gedurende het hele jaar ‘gegarandeerde capaciteit’ op vluchten van en naar Curaçao zegt KLM en dat sluit ‘naadloos aan op de groeiambities’ van Corendon op het Antilliaanse eiland. “Voor KLM draagt het bij aan het verder versterken van de positie op de markt voor pakketreizen naar het populaire vakantie-eiland,” aldus de airline in een verklaring.

“We werken al sinds 2014 tot volle tevredenheid samen met Corendon naar Curaçao. We zijn blij te kunnen melden dat we de samenwerking de komende drie jaar voortzetten,” aldus Harm Kreulen, directeur KLM Nederland.

Corendon heeft ook zelf een kleine vloot: vier Boeing 737-800’s onder de naam Corendon Dutch Airlines, maar die hebben niet het vliegbereik naar de Caraïbische Zee.

Corendon is sinds juni 2019 onderdeel van de van origine Nederlandse Sunweb Group, die op haar beurt in 2018 al was overgenomen door de Scandinavische investeringsmaatschappij Triton.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Weer quarantaineplicht in UK

Weer quarantaineplicht in UK

14/08/2020

Het Verenigd Koninkrijk voert vanaf zaterdag 15 augustus opnieuw een verplichte zelfquarantaine van twee weken in voor reizigers uit enkele landen, waaronder Nederland en Frankrijk. Omgekeerd zal dat niet gelden….

Nieuwe forenzenkaart bij NS

Nieuwe forenzenkaart bij NS

14/08/2020

NS heeft vrijdag bekendgemaakt na de zomer te komen met een abonnement voor forenzen die deels thuis blijven werken. Het spoorbedrijf speelt zo in op de “enorme” neergang van het…

KLM naar Poznań in Polen

KLM naar Poznań in Polen

13/08/2020

KLM opent op 25 oktober een nieuwe, dagelijkse route naar de stad Poznań. Het is de vijfde bestemming in Polen, na Warschau, Krakau, Gdańsk en Wrocław. Met Poznań, 300 kilometer…

Teststraat Schiphol in bedrijf

Teststraat Schiphol in bedrijf

13/08/2020

Sinds donderdag 10.00 uur kunnen passagiers die op Schiphol aankomen uit risicogebieden gebruik maken van een teststraat voor corona. Er geldt geen verplichting, zoals in Duitsland. De GGD Kennemerland verzorgt…