Home / Luchtvaart / Commercieel directeur Transavia stapt op

Commercieel directeur Transavia stapt op

Commercieel directeur Transavia stapt op

Commercieel directeur Roy Scheerder van Transavia stapt op. Volgens de dochtermaatschappij van KLM heeft Scheerder te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en die buiten de organisatie te willen zoeken.

Scheerder draagt alle operationele taken “zo snel mogelijk” over, hij blijft tot 1 augustus van dit jaar betrokken bij “meer beleidsmatige- en strategische keuzes,” aldus Transavia in een verklaring.
“Roy Scheerder heeft vanaf 1 augustus 2012 met veel passie en gedrevenheid gebouwd aan een nieuw Transavia, dat in januari vorig jaar het levenslicht zag,” aldus de maatschappij. “Hij heeft aan de wieg gestaan van de ambitie om van Transavia een leidende Europese low cost-airline te maken.”

Transavia laat tenslotte weten dat over de nieuwe samenstelling van de directie van Transavia op dit moment nog niets bekend is.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…