Home / Luchtvaart / China Airlines introduceert Family Couch

China Airlines introduceert Family Couch

China Airlines introduceert Family Couch

China Airlines gaat aan boord van haar Boeing 777-300ER’s een zogeheten Family Couch introduceren. Dit is een versie van de Skycouch van Air New Zealand, die een rij van drie economy class-stoelen verstelbaar maakt tot één plat vlak.

Air New Zealand heeft China Airlines een licentie verkocht voor dit type stoel.

Passagiers kunnen de voetensteunen en armleuningen wegklappen om de ruimte van 64 cm breed en 140 cm lang maximaal te benutten. Speciale stoelriemen worden uitgereikt, zodat passagiers veilig kunnen slapen op de Family Couch. Er komen tien rijen met Family Couch-stoelen bij China Airlines. De naam komt doordat een volwassene er comfortabel kan liggen met een of twee (kleine) kinderen.

China Airlines vliegt dagelijks non-stop van Amsterdam via Bangkok naar thuisbasis Taipei. Op deze route wordt een A340 ingezet. De eerste routes van de nieuwe 777-300RE zullen naar Hong Kong en Bangkok zijn. Vanaf december volgen Los Angeles, New York, San Francisco en Frankfurt.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
EasyJet schrapt 30 pct banen

EasyJet schrapt 30 pct banen

28/05/2020

Bij easyJet gaat de komende tijd dertig procent van de werkgelegenheid verloren als gevolg van corona, zo heeft de prijsvechter donderdag bekendgemaakt. De vloot wordt ingekrompen. De airline verwacht geen…