Home / Luchtvaart / Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst is vertrokken als managing director van Airport Coordination Netherlands (ACNL). Dit bevestigt ACNL tegen Zakenreis. Herman Vreeburg is haar opgevolgd, ad interim, tot er een nieuwe directeur is.

Ditvoorst was geruime tijd met ziekteverlof, keerde eerder dit jaar terug, maar in juni werd haar contract ontbonden. Opvolger Vreeburg wil desgevraagd niet ingaan op de achtergrond van het ontslag.

In een brief uit juli van de Raad van Toezicht van ACNL aan de stakeholders, die Zakenreis heeft ingezien, staat dat ‘in goed overleg’ is besloten de arbeidsovereenkomst te beëindigen.

Caroline Ditvoorst, die acht jaar in dienst was, zal ‘haar carrière elders voortzetten,’ zo schrijft de raad.

Ziekteverlof
Herman Vreeburg (zie foto) was tijdens het ziekteverlof van Caroline Ditvoorst al in november 2018 door ACNL aangetrokken als tijdelijk manager. Na Ditvoorst’s vertrek vroeg de Raad van Toezicht hem om managing director ad interim te worden en daar stemde Vreeburg mee in.

Vreeburg zegt te verwachten dat aan het eind van 2019 er een nieuwe, permanente directeur zal aantreden bij de slotcoördinatie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…