Home / Luchtvaart / Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst weg bij slotcoördinatie Nederland

Caroline Ditvoorst is vertrokken als managing director van Airport Coordination Netherlands (ACNL). Dit bevestigt ACNL tegen Zakenreis. Herman Vreeburg is haar opgevolgd, ad interim, tot er een nieuwe directeur is.

Ditvoorst was geruime tijd met ziekteverlof, keerde eerder dit jaar terug, maar in juni werd haar contract ontbonden. Opvolger Vreeburg wil desgevraagd niet ingaan op de achtergrond van het ontslag.

In een brief uit juli van de Raad van Toezicht van ACNL aan de stakeholders, die Zakenreis heeft ingezien, staat dat ‘in goed overleg’ is besloten de arbeidsovereenkomst te beëindigen.

Caroline Ditvoorst, die acht jaar in dienst was, zal ‘haar carrière elders voortzetten,’ zo schrijft de raad.

Ziekteverlof
Herman Vreeburg (zie foto) was tijdens het ziekteverlof van Caroline Ditvoorst al in november 2018 door ACNL aangetrokken als tijdelijk manager. Na Ditvoorst’s vertrek vroeg de Raad van Toezicht hem om managing director ad interim te worden en daar stemde Vreeburg mee in.

Vreeburg zegt te verwachten dat aan het eind van 2019 er een nieuwe, permanente directeur zal aantreden bij de slotcoördinatie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Accor doet plastic in de ban

Accor doet plastic in de ban

24/01/2020

Accor wil binnen drie jaar alle plastic wegwerpartikelen voor de eigen hotelgasten verbannen en vervangen door duurzaam materiaal. De hotelgroep sluit hiermee aan bij het Global Plastics Initiative van de…

Air France vermijdt Wuhan

Air France vermijdt Wuhan

23/01/2020

Air France heeft de vluchtuitvoering naar Wuhan opgeschort wegens de uitbraak van het coronavirus in deze Chinese stad. De Franse partner van KLM is de enige Europese carrier die een…

Tempo: nieuw merk bij Hilton

Tempo: nieuw merk bij Hilton

22/01/2020

Hilton heeft een nieuw merk in de markt gezet onder de naam Tempo. De Amerikaanse keten heeft er niet bij gezegd waar en wanneer het eerste Tempo-hotel open gaat. Hilton…