Home / Luchtvaart / Brussels schrapt frequent flyer programma LOOP in februari

Brussels schrapt frequent flyer programma LOOP in februari

Brussels schrapt frequent flyer programma LOOP in februari

Brussels Airlines stopt per 1 februari met het eigen frequent flyer programma LOOP. Klanten kunnen daarna alleen nog miles sparen via Miles & More van de Lufthansa Group, waar de Belgische carrier deel van uitmaakt.

LOOP begon in 2015 en was bedoeld voor klanten die op regelmatige basis reizen, maar niet genoeg vliegen om gebruik te maken van alle voordelen van de traditionele frequent flyer programma’s.

Brussels Airlines is ook aangesloten op Miles & More en dit programma heeft volgens de maatschappij haar aanbod en de mogelijkheden om mijlen te verdienen en uit te geven inmiddels uitgebreid. “Miles & More komt hiermee zeer dicht in de buurt van LOOP,” zegt Brussel Airlines in een persbericht. Klanten kunnen hun LOOP-mijlen nog tot en met 31 januari 2021 gebruiken voor vluchten van Brussels Airlines.

Miles & More is het grootste frequent flyer programma in Europa. Behalve de leden van de Lufthansa Group: Lufthansa, Brussels Airlines, Austrian, Swiss en Eurowings maken ook LOT Polish Airlines en Croatia Airlines er gebruik van.

 

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
KLM grijpt in om corona

KLM grijpt in om corona

26/02/2020

KLM voert ‘drastische’ bezuinigingsmaatregelen door om de gevolgen van Covid-19, het coronavirus, het hoofd te bieden. Dit heeft financieel directeur Erik Swelheim in een uitgelekte, interne brief laten weten. “Het…

VCK Travel in zee met RPPC

VCK Travel in zee met RPPC

25/02/2020

VCK Travel is deze maand lid geworden van Rotterdam Port Promotion Council (RPPC), het netwerk van havenbedrijven in de Maasstad. VCK is ooit ontstaan vanuit de haven en het reisbedrijf…

Mailbox Transavia gehackt

Mailbox Transavia gehackt

24/02/2020

De mailbox van Transavia is in 2015 gehackt, waardoor de gegevens van 80.000 passagiers in handen van vreemden zijn gekomen. De airline zegt maandag dat de hack pas kort geleden…

Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…