Home / Luchtvaart / Brussels Airlines serveert de menu’s van Julien Lahire

Brussels Airlines serveert de menu’s van Julien Lahire

Brussels Airlines serveert de menu’s van Julien Lahire

Vanaf 1 april serveert Brussels Airlines maaltijden van de hand van sterrenchef Julien Lahire van Le Moulin Hideux (Ardennen) aan haar business class-passagiers op langeafstandsvluchten naar de VS en Afrika. Lahire heeft vier menu’s gecreëerd, gebaseerd op lokale ingrediënten en streekproducten uit de Luxemburgse regio.

Brussels Airlines is in november vorig jaar gestart met het Belgian Star Chefs-programma om haar gasten aan boord te laten proeven van de Belgische keuken. Elk seizoen serveert een andere chef uit één van de tien Belgische provincies zijn creaties met streekproducten. Lahire volgt Geert Van Hecke van de Karmeliet in Brugge op.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Heathrow kromp in juli 88 pct

Heathrow kromp in juli 88 pct

11/08/2020

Afgelopen juli reisden 860.000 passagiers via Heathrow, een krimp van 88 procent ten opzichte van juli 2019. De luchthaven constateert dinsdag wel een “lichte stijging” van het verkeer sinds het…

‘Enorme kansen’ BCD Travel

‘Enorme kansen’ BCD Travel

10/08/2020

BCD Travel heeft een nieuwe deal gesloten met SAP Concur voor zakelijke hotelreserveringen. BCD zegt dat overeenkomsten als deze in coronatijd “enorme kansen” bieden om “toegevoegde waarde te blijven leveren”…

Veel agressie door corona

Veel agressie door corona

10/08/2020

De Inspectie Leefomgeving en Transport zegt maandag zich zorgen te maken over de vele meldingen van “misdragende passagiers” aan boord van vliegtuigen, met vertrek van of aankomst op Nederlandse luchthavens….