Home / Luchtvaart / Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines gaat vanaf eind maart een nieuwe verbinding openen naar Mumbai in India. Ook in Europa en de Verenigde Staten breidt de Belgische carrier uit. Gemiddeld komt er acht procent capaciteit per week bij in vergelijking met vorig jaar.

Vanaf 30 maart vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Mumbai, het economische hart van Indië. De Mumbai vluchten kunnen op Zaventem worden  gecombineerd met verbindingen naar Afrika, de Verenigde Staten en Canada.

Verder wordt Abidjan, de economische hoofdstad van Ivoorkust, vanaf het zomerseizoen dagelijks in plaats van zes keer per week bediend door Brussels Airlines. Ook naar Accra verhoogt Brussels Airlines de frequentie, van vir naar vijf keer per week. Brussels Airlines is al jaren de Afrika-specialist onder de airlines.

In Europa zijn nieuw: Palma De Mallorca (Spanje), Rhodos (Griekenland),  Funchal (Portugal), Comiso (Italië) en Jerevan (Armenië). Op veel andere Europese bestemmingen verhoogt Brussels Airlines de frequentie.

De Belgische carrier heeft nog geen verdere mededelingen gedaan over de integratie in de Lufthansa Group. Het Duitse bedrijf is sinds dit jaar volledig eigenaar van Brussels Airlines. Lufthansa wil een samenwerking opzetten tussen prijsvechter Eurowings en Brussels Airlines, maar welke vorm dat zal krijgen is nog niet bekendgemaakt.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…