Home / Luchtvaart / Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines gaat vanaf eind maart een nieuwe verbinding openen naar Mumbai in India. Ook in Europa en de Verenigde Staten breidt de Belgische carrier uit. Gemiddeld komt er acht procent capaciteit per week bij in vergelijking met vorig jaar.

Vanaf 30 maart vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Mumbai, het economische hart van Indië. De Mumbai vluchten kunnen op Zaventem worden  gecombineerd met verbindingen naar Afrika, de Verenigde Staten en Canada.

Verder wordt Abidjan, de economische hoofdstad van Ivoorkust, vanaf het zomerseizoen dagelijks in plaats van zes keer per week bediend door Brussels Airlines. Ook naar Accra verhoogt Brussels Airlines de frequentie, van vir naar vijf keer per week. Brussels Airlines is al jaren de Afrika-specialist onder de airlines.

In Europa zijn nieuw: Palma De Mallorca (Spanje), Rhodos (Griekenland),  Funchal (Portugal), Comiso (Italië) en Jerevan (Armenië). Op veel andere Europese bestemmingen verhoogt Brussels Airlines de frequentie.

De Belgische carrier heeft nog geen verdere mededelingen gedaan over de integratie in de Lufthansa Group. Het Duitse bedrijf is sinds dit jaar volledig eigenaar van Brussels Airlines. Lufthansa wil een samenwerking opzetten tussen prijsvechter Eurowings en Brussels Airlines, maar welke vorm dat zal krijgen is nog niet bekendgemaakt.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
EasyJet schrapt 30 pct banen

EasyJet schrapt 30 pct banen

28/05/2020

Bij easyJet gaat de komende tijd dertig procent van de werkgelegenheid verloren als gevolg van corona, zo heeft de prijsvechter donderdag bekendgemaakt. De vloot wordt ingekrompen. De airline verwacht geen…