Home / Luchtvaart / Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines naar India

Brussels Airlines gaat vanaf eind maart een nieuwe verbinding openen naar Mumbai in India. Ook in Europa en de Verenigde Staten breidt de Belgische carrier uit. Gemiddeld komt er acht procent capaciteit per week bij in vergelijking met vorig jaar.

Vanaf 30 maart vliegt Brussels Airlines vijf keer per week naar Mumbai, het economische hart van Indië. De Mumbai vluchten kunnen op Zaventem worden  gecombineerd met verbindingen naar Afrika, de Verenigde Staten en Canada.

Verder wordt Abidjan, de economische hoofdstad van Ivoorkust, vanaf het zomerseizoen dagelijks in plaats van zes keer per week bediend door Brussels Airlines. Ook naar Accra verhoogt Brussels Airlines de frequentie, van vir naar vijf keer per week. Brussels Airlines is al jaren de Afrika-specialist onder de airlines.

In Europa zijn nieuw: Palma De Mallorca (Spanje), Rhodos (Griekenland),  Funchal (Portugal), Comiso (Italië) en Jerevan (Armenië). Op veel andere Europese bestemmingen verhoogt Brussels Airlines de frequentie.

De Belgische carrier heeft nog geen verdere mededelingen gedaan over de integratie in de Lufthansa Group. Het Duitse bedrijf is sinds dit jaar volledig eigenaar van Brussels Airlines. Lufthansa wil een samenwerking opzetten tussen prijsvechter Eurowings en Brussels Airlines, maar welke vorm dat zal krijgen is nog niet bekendgemaakt.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…