Home / Luchtvaart / Bekende Britten in British Airways safetyvideo

Bekende Britten in British Airways safetyvideo

Bekende Britten in British Airways safetyvideo

British Airways zet beroemdheden in om aandacht te vragen voor de veiligheidsmededelingen aan boord. De nieuwe video’s zijn vanaf september te zien aan boord van de toestellen van BA.

Onder de sterren zijn geliefde bekende Britten als Gordon Ramsay, Rob Brydon, Sir Ian McKellen, Rowan Atkinson en Thandie Newton

Behalve het onder de aandacht brengen van de veiligheidsboodschappen van de airline, roepen de bekendheden passagiers ook op om geld te doneren aan Flying Start, het goede doel van British Airways dat geld ophaalt voor verscheidene projecten die de leefomstandigheden van mensen wereldwijd moet verbeteren.

De echte video is pas per september te zien, maar als teaser heeft BA alvast een ‘directors cut’ versie beschikbaar gemaakt.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Deel Zaventem te koop

Deel Zaventem te koop

24/04/2018

De Australische financiële groep Macquarie wil haar belang van 36 procent in Brussels Airport verkopen. Chinese investeerders zouden interesse hebben om de aandelen in de goedlopende luchthaven over te nemen….

Zoveelste staking Air France

Zoveelste staking Air France

23/04/2018

Personeel bij Air France staakt vandaag en morgen voor de zoveelste keer in korte tijd. Hoewel lang niet iedereen meedoet heeft de airline een kwart van alle vluchten moeten schrappen….

Janaillac dreigt met vertrek

Janaillac dreigt met vertrek

20/04/2018

CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM laat in een referendum het personeel een uitspraak doen over zijn plan voor een langzame loonsverhoging. Als een meerderheid tegen is, stapt hij op….

RAI wil samenwerken

RAI wil samenwerken

20/04/2018

RAI Amsterdam wil de banden met andere evenementen- en beurslocaties in Amsterdam stevig aanhalen. De beurs- en congresgigant wil zo meer ruimte creëren voor evenementen, nu uitbreiding van het eigen…