Home / Luchtvaart / BA schaft gratis lunch af

BA schaft gratis lunch af

BA schaft gratis lunch af

British Airways (BA) schaft vanaf januari 2017 de gratis verstrekking van eten en drinken in de economy class op de short haul af. In plaats daarvan kunnen passagiers aan boord versnaperingen kopen van M&S Food (Marks & Spencer).

De producten van M&S zullen de standaard worden op alle binnenlandse en korte Europese vluchten, waaronder ook de verbindingen naar Nederland. Vanaf 11 januari 2017 geldt het nieuwe cateringsysteem voor vluchten van en naar Heathrow en Gatwick; in de zomer van 2017 zullen ook Londen City en Luton onder het nieuwe regime vallen.

BA heeft de samenwerking met de warenhuisketen Marks & Spencer vandaag gebracht als ‘the best invention since sliced bread’, maar per saldo betekent het een nieuwe uitgavenpost voor passagiers en een welkome bezuiniging voor de airline.

Alex Cruz, de CEO van BA, zegt het in een verklaring zo: “We weten dat onze klanten veel verwachten van British Airways. Ze vinden dat we experts zijn op het gebied van vliegen en service, maar als het op catering op short-haul vluchten aankomt, willen ze meer keus.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Marc Lammens weg bij ATPI

Marc Lammens weg bij ATPI

03/06/2020

Marc Lammens is vertrokken bij de ATPI Groep. Lammens was sinds augustus 2017 managing director van de zakenreisactiviteiten van ATPI in Nederland en België. Zijn werkzaamheden worden per direct overgenomen…