Home / Luchtvaart / BA breidt ‘alleen handbagage’ tarief nu al uit

BA breidt ‘alleen handbagage’ tarief nu al uit

BA breidt ‘alleen handbagage’ tarief nu al uit

British Airways heeft nog maar net een speciaal tarief in de markt gezet voor passagiers die alleen met handbagage reizen, of het wordt al uitgebreid. Was tot nu toe het tarief alleen beschikbaar op vijf routes vanaf Londen Gatwick, waaronder naar Amsterdam, vanaf 2 april geldt het voor het hele BA-netwerk vanaf Gatwick. Het gaat om in totaal 32 bestemmingen. Wie een koffer wil inchecken, betaalt 9 tot 15 pond meer per enkele reis dan passagiers die zonder ruimbagage reizen. BA’s grote concurrent easyJet rekent 24 pond per tas per vlucht.

Volgens British Airways hebben passagiers het nieuwe beleid zonder klagen geaccepteerd en is dat de reden dat het al zo snel wordt uitgebreid naar de rest van het netwerk.

Gerelateerde artikelen:

Handbagage – wat mag gratis mee en wat niet?

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…