Home / Luchtvaart / American Airlines naar Philadelphia

American Airlines naar Philadelphia

American Airlines naar Philadelphia

Vanaf 9 januari 2020 begint American Airlines met een dagelijkse vlucht tussen Schiphol en Philadelphia. Daarvoor zet de airline de Boeing 787-8 in.

Dit toestel beschikt in Flagship Business over 20 full-flat stoelen aan het gangpad. Passagiers in deze klasse genieten van bijzondere maaltijden en slapen in door slaapexpert Casper ontworpen beddengoed. Ook is er Premium Economy Class aan boord, met 28 stoelen. Deze klasse biedt passagiers instappen met voorrang, een ruime leren stoel met 96 cm beenruimte, gebruik van een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, een amenity-kit van het merk STATE, een deken en kussen van Casper en verbeterde maaltijden met gratis wijn, bier en sterke drank. In de Main Cabin bevinden zich 186 stoelen, waarvan 48 Main Cabin Extra met  meer beenruimte.

American Airlines begon voor het eerst in april 2001 met dagelijkse vluchten vanaf Amsterdam naar Philadelphia, die toen nog onder de naam US Airways werden uitgevoerd. In 2013 fuseerde US Airways met American Airlines, waarmee het nieuwe American Airlines de grootste maatschappij ter wereld werd; zowel wat betreft het aantal vluchten, passagiers als vliegtuigen.

Philadelphia is de grootste hub in het noordoosten van de VS en van hieruit is het makkelijk overstappen op het grote netwerk van American Airlines. Vanuit Amsterdam wordt in het zomerseizoen ook op Dallas/Fort Worth gevlogen.

Door: | redactie[at]zakenreis.nl

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Actief parkeerprogram KLM

Actief parkeerprogram KLM

02/04/2020

Als gevolg van de corona-crisis staat een groot deel van de KLM- vliegtuigen stil op Schiphol. De airline zegt hierbij een ‘actief parkeerprogramma’ uit te voeren dat ervoor moet zorgen…

BA schort 36.000 banen op

BA schort 36.000 banen op

02/04/2020

British Airways is van plan 36.000 werknemers met onbetaald verlof te sturen in verband met de coronacrisis. De Britse overheid zal tijdelijk 80 procent van de BA-salarissen betalen, met een…