Home / Luchtvaart / Air France-KLM vernieuwt Corporate Benefits Program

Air France-KLM vernieuwt Corporate Benefits Program

Air France-KLM vernieuwt Corporate Benefits Program

Air France-KLM heeft het Corporate Benefits Program vernieuwd. Deelname aan dit programma levert volgens de airline groep een aantal voordelen op waaronder altijd voorrang krijgen bij het boarden op long-haul vluchten en het kunnen wijzigen van namen op vliegtickets.

De voordelen zijn geldig op alle Air France, KLM, HOP! en Joon vluchten. Vanaf 1 november zullen enkele voordelen ook van toepassing zijn op vluchten die worden uitgevoerd door Delta Air Lines.

Binnen het vernieuwde programma wijst Air France-KLM iedere klant een eigen account manager toe en een lokaal sales team kan volgens de airline groep vragen snel beantwoorden. En er is altijd een call center bereikbaar, in contact met reisagenten.

De ticketing deadlines zijn flexibeler, het is mogelijk om de naam van de passagier op het ticket te wijzigen en reizigers hebben een gegarandeerde stoel in economy op long-haul vluchten.

Klanten kunnen op ieder gewenst moment hun stoel selecteren en kunnen op alle long-haul vluchten gebruik maken van priority boarding. Ze krijgen ook voorrang op wachtlijsten, bij de klantenservice, in call centers en op de momenten dat zaken niet verlopen zoals gepland.

Air France-KLM heeft drie loyaliteitsprogramma’s: Flying Blue, BlueBiz en Corporate Benefits. Het verschil zit in de doelgroepen, zegt een woordvoerster vanuit Parijs. Flying Blue is een individueel programma, bedoeld voor iedereen die er gebruik van wil maken, BlueBiz is een bedrijfsprogramma voor het MKB en Corporate Benefits is voor de grote ondernemingen.

 

Mariska Vogelenzang de Jong
Door: | mariska[at]zakenreis.nl
Mariska Vogelenzang de Jong werkt ruim 20 jaar als journalist en heeft als specialiteit nieuwe media en technologie. Voordat zij in 2018 bij Zakenreis is gestart, werkte zij bij uitgeverijen van tijdschriften en boeken op het gebied van reizen.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
AMEX heft leeftijdsgrens op

AMEX heft leeftijdsgrens op

24/06/2019

Flying Blue American Express Gold Card heft de grens van 75 jaar op, waarboven de leden geen recht meer hadden op gratis verzekeringen. Zakenreis-columnist Tonny Eyk, die zich luid en…

KLM mijdt luchtruim Iran

KLM mijdt luchtruim Iran

21/06/2019

KLM vliegt vanaf vandaag voorlopig niet over het zuiden van Iran. Aanleiding is het neerschieten door Iran van een Amerikaanse drone. Ook andere airlines, waaronder Qantas, mijden de regio Iran…

Belang Delta in Korean Air

Belang Delta in Korean Air

20/06/2019

Delta Air Lines heeft een belang van 4,3 procent genomen in de Hanjin Group, het moederbedrijf van Korean Air. Delta wil de deelname binnenkort opvoeren naar tien procent, maar wacht…

Kabinet wil kerosine-accijns

Kabinet wil kerosine-accijns

20/06/2019

De Nederlandse regering wil in Europees verband accijns regelen op kerosine. Dit heeft staatssecretaris van Financiën, Menno Snel, bekendgemaakt in het kader van een tweedaagse internationale conferentie over het belasten…