Home / Luchtvaart / Air Canada gaat Amsterdam-Toronto vliegen

Air Canada gaat Amsterdam-Toronto vliegen

Air Canada gaat Amsterdam-Toronto vliegen

Air Canada heeft bekendgemaakt dat zij een lijndienst Amsterdam-Toronto zal starten vanaf 5 juni 2015. Deze zal het gehele jaar zes keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER.

Air Canada ziet potentie in Amsterdam, omdat het een populaire toeristenbestemming is, maar ook een goede zakelijke markt heeft met een lange historie met Canada. “Air Canada is de enige Canadese luchtvaartmaatschappij die het hele jaar deze route zal aanbieden en is een welkome toevoeging aan onze lijndienst naar Brussel, waardoor passagiers een nog betere toegang hebben tot de Benelux,” aldus Benjamin Smith, president Passenger Airlines van Air Canada.

“Naast Amsterdam, zal Air Canada in de zomer 2015 ook een twee-dagelijkse non-stop lijndienst aanbieden van zowel Toronto als ook Montreal naar Parijs en tevens een nieuwe route met Air Canada rouge starten tussen Vancouver en Osaka en tussen Montreal en Venetië. Verder zullen de frequenties naar populaire bestemmingen zoals Barcelona en Athene verder opgevoerd worden.”

De Boeing 767-300ER die Air Canada van en naar Schiphol inzet, heeft 211 stoelen aan boord, waarvan 24 business class ‘suites’.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…