Home / Luchtvaart / Air Canada breidt uit in VS

Air Canada breidt uit in VS

Air Canada breidt uit in VS

Air Canada voert vanaf de zomer van 2016 een grote uitbreiding door van het aantal verbindingen tussen de vier hubs in Canada naar bestemmingen in de Verenigde Staten.

Vanaf Toronto, Montreal, Calgary en Vancouver – de vier hubs in Canada – vliegt Air Canada naar twaalf nieuwe bestemmingen in de VS, waaronder Washington Dulles, Salt Lake City, Chicago, Houston, San Francisco en Denver.

Voor reizigers vanuit Europa kan het aantrekkelijk zijn via Canada naar de VS te reizen: binnen Canada wordt de Amerikaanse immigratie al afgehandeld, waarna het vervolg een ‘binnenlandse vlucht’ is, door de samenwerking tussen de twee landen. En in Canada verloop de immigratieprocedure over het algemeen soepeler dan in de VS zelf.

“Internationale passagiers, zowel uit Europa als Azië, ontdekken in toenemende mate dat een verbinding via Canada de meest comfortabele manier is om naar en uit de VS te reizen. De nieuwe routes breiden deze mogelijkheden verder uit,” aldus Benjamin Smith, President Passenger Airlines bij Air Canada.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…