Home / Luchtvaart / AA zet Boeing 787 in ex AMS

AA zet Boeing 787 in ex AMS

AA zet Boeing 787 in ex AMS

American Airlines is begonnen met het inzetten van de Boeing 787-8 Dreamliner van Amsterdam naar de hub in Philadelphia (PHL). De introductie betekent een toename van de capaciteit met ruim elf procent. De Dreamliner de economy premium-klasse aan boord, waarvan  passagiers vanaf Schiphol voor het eerst gebruik van kunnen maken.

De Boeing 787-8 biedt 28 zitplaatsen in de premium economy-klasse en twintig fully flat stoelen in de business-klasse. Economy telt 186 stoelen.

Philadelphia is de grootste hub van AA in het noordoosten van de VS, met veel verbindingen via het netwerk van American in de VS, Canada en Latijns-Amerika.

American biedt tijdens de zomer ook vluchten aan tussen Amsterdam  Dallas/Fort Worth (DFW), American’s grootste hub, uitgevoerd met een Boeing 777-200.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…