Home / Luchtvaart / China Airlines strikt topchef

China Airlines strikt topchef

China Airlines strikt topchef

China Airlines slaat de handen ineen met de internationaal gerenommeerde chef-kok André Chiang. Chiang gaat Europees geïnspireerde in-flight maaltijden ontwerpen voor passagiers op de Europese routes met de A350 die later dit jaar aan de vloot wordt toegevoegd.

De van oorsprong Taiwanese André Chiang leerde het culinaire vak in Frankrijk. Hij won vele prijzen met zijn specialiteiten uit de Zuid-Franse keuken. Hij is gespecialiseerd in het gebruik van lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Het is voor André Chiang de eerste keer dat hij luchtvaartmaaltijden samenstelt.

In juli ontvangt China Airlines zijn eerste A350. Per december worden de nieuwe toestellen ingezet voor vluchten naar Europa. China Airlines opent in december dit jaar een non-stop verbinding tussen Amsterdam en Taipei met de Airbus A350-900 XWB. Het verbeterde Europa-product van de maatschappij moet zowel meer zakenreizigers als meer toeristen gaan trekken. De maatschappij heeft het hoogste marktaandeel op de Taiwan-Europa-route met vluchten vanuit Amsterdam, Rome, Wenen en Frankfurt. Met de A350 in de vloot zal China Airlines straks zestien vluchten per week uitvoeren naar Europa.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…