Home / Luchtvaart / China Airlines strikt topchef

China Airlines strikt topchef

China Airlines strikt topchef

China Airlines slaat de handen ineen met de internationaal gerenommeerde chef-kok André Chiang. Chiang gaat Europees geïnspireerde in-flight maaltijden ontwerpen voor passagiers op de Europese routes met de A350 die later dit jaar aan de vloot wordt toegevoegd.

De van oorsprong Taiwanese André Chiang leerde het culinaire vak in Frankrijk. Hij won vele prijzen met zijn specialiteiten uit de Zuid-Franse keuken. Hij is gespecialiseerd in het gebruik van lokale, seizoensgebonden ingrediënten. Het is voor André Chiang de eerste keer dat hij luchtvaartmaaltijden samenstelt.

In juli ontvangt China Airlines zijn eerste A350. Per december worden de nieuwe toestellen ingezet voor vluchten naar Europa. China Airlines opent in december dit jaar een non-stop verbinding tussen Amsterdam en Taipei met de Airbus A350-900 XWB. Het verbeterde Europa-product van de maatschappij moet zowel meer zakenreizigers als meer toeristen gaan trekken. De maatschappij heeft het hoogste marktaandeel op de Taiwan-Europa-route met vluchten vanuit Amsterdam, Rome, Wenen en Frankfurt. Met de A350 in de vloot zal China Airlines straks zestien vluchten per week uitvoeren naar Europa.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…