Home / Luchtvaart / China Airlines non-stop met A350 XWB naar Taiwan

China Airlines non-stop met A350 XWB naar Taiwan

China Airlines non-stop met A350 XWB naar Taiwan

China Airlines opent in december dit jaar een non-stop verbinding tussen Amsterdam en Taipei. Deze vlucht wordt uitgevoerd met de gloednieuwe Airbus A350-900 XWB.

In juli ontvangt China Airlines zijn eerste A350. Per december worden de nieuwe toestellen ingezet voor vluchten naar Europa. Naast Amsterdam krijgt ook Rome een directe verbinding. De twee andere Europese bestemmingen van China Airlines, Wenen en Frankfurt, waren al non-stop maar zullen per december ook door de A350XWB worden bediend.

Volgens Skyteam-member China Airlines zijn de non-stop vluchten van strategisch belang om andere verbindingen in Azië te ondersteunen die de maatschappij in samenwerking met andere airlines aanbiedt.

In totaal vliegt China Airlines zestien keer per week tussen Taipei en Europa. Vier vluchten per week vanaf Amsterdam, drie keer per week vanaf Wenen en twee keer per week vanaf Rome. Op Frankfurt wordt de frequentie verhoogd naar zeven vluchten per week. Hiermee liggen Taiwan en Europa straks wat dichter bij elkaar, filosofeert de airline. Het verbeterde Europa-product van de maatschappij moet zowel meer zakenreizigers als meer toeristen gaan trekken.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…