Home / Luchthavens / SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent binnenkort een nieuwe, gezamenlijke luchthavenlounge op Beijing Capital International Airport. Het is de zesde SkyTeam-lounge wereldwijd, na Londen Heathrow, Hongkong, Dubai, Istanbul en Sydney.

Er zijn 12 luchtvaartmaatschappijen van de in totaal 20 airlines in SkyTeam die op Beijing vliegen, waaronder KLM. De lounge is gebouwd in samenwerking met SkyTeam-partners China Eastern en China Southern.

De lounge beslaat ruim 800 vierkante meter, biedt plaats aan 160 gasten en beschikt onder andere over douches, gratis wifi en een buffet met warme en koude Chinese gerechten.

“Meer dan 14 miljoen SkyTeam-passagiers per jaar vliegen via Beijing,” zegt Perry Cantarutti, managing director van SkyTeam. “Als de grootste luchtvaartalliantie in Groot-China, onderstreept de opening van onze tweede lounge in de regio (na Hongkong) onze inzet om de reiservaring van onze topklanten te verbeteren.”

SkyTeam is van plan nog meer gezamenlijke lounges te openen, geeft Cantarutti aan. Hoewel de afzonderlijke SkyTeam-partners in totaal 630 luchthavenlounges hebben, zijn er – inclusief Beijing – maar zes lounges die ‘branded’ zijn als SkyTeam-lounge.

 

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
KLM koopt Jet Airways uit

KLM koopt Jet Airways uit

17/01/2020

Jet Airways wil haar activiteiten en bezittingen op Schiphol verkopen aan KLM. Het gaat onder meer om kantoorruimte, een Boeing 777-300ER en marketing van de failliete Indiase carrier. KLM aast…

APG bestaat vijftig jaar

APG bestaat vijftig jaar

16/01/2020

APG Air Agencies viert deze maand haar 50-jarig bestaan. APG is een mondiale organisatie van general sales agents voor airlines. Van de ongeveer duizend maatschappijen die er bestaan, zijn 170…

AA zet Boeing 787 in ex AMS

AA zet Boeing 787 in ex AMS

16/01/2020

American Airlines is begonnen met het inzetten van de Boeing 787-8 Dreamliner van Amsterdam naar de hub in Philadelphia (PHL). De introductie betekent een toename van de capaciteit met ruim…