Home / Luchthavens / SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent nieuwe lounge in Beijing

SkyTeam opent binnenkort een nieuwe, gezamenlijke luchthavenlounge op Beijing Capital International Airport. Het is de zesde SkyTeam-lounge wereldwijd, na Londen Heathrow, Hongkong, Dubai, Istanbul en Sydney.

Er zijn 12 luchtvaartmaatschappijen van de in totaal 20 airlines in SkyTeam die op Beijing vliegen, waaronder KLM. De lounge is gebouwd in samenwerking met SkyTeam-partners China Eastern en China Southern.

De lounge beslaat ruim 800 vierkante meter, biedt plaats aan 160 gasten en beschikt onder andere over douches, gratis wifi en een buffet met warme en koude Chinese gerechten.

“Meer dan 14 miljoen SkyTeam-passagiers per jaar vliegen via Beijing,” zegt Perry Cantarutti, managing director van SkyTeam. “Als de grootste luchtvaartalliantie in Groot-China, onderstreept de opening van onze tweede lounge in de regio (na Hongkong) onze inzet om de reiservaring van onze topklanten te verbeteren.”

SkyTeam is van plan nog meer gezamenlijke lounges te openen, geeft Cantarutti aan. Hoewel de afzonderlijke SkyTeam-partners in totaal 630 luchthavenlounges hebben, zijn er – inclusief Beijing – maar zes lounges die ‘branded’ zijn als SkyTeam-lounge.

 

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…