Home / Luchthavens / SkyTeam opent lounge op Hongkong airport

SkyTeam opent lounge op Hongkong airport

SkyTeam opent lounge op Hongkong airport

SkyTeam heeft zijn nieuwe lounge op de luchthaven van Hongkong officieel geopend. Het is de vierde lounge van de luchtvaartalliantie, waar ook KLM deel van uitmaakt.

De lounge is toegankelijk voor business- en first class passagiers van de twaalf leden van SkyTeam die de luchthaven aandoen en voor Elite Plus-leden. De lounge meet ongeveer 1.000 vierkante meter en biedt ruimte aan maximaal 230 passagiers.

De ruimte beschikt over een yoga-ruimte, een noodlebar en eten wordt op bestelling bereid. Ook is er een zogenoemde ‘levende muur’, met meer dan vijftig verschillende plantensoorten. In de lounges kan ook gewerkt worden; er zijn bureaus beschikbaar, ‘talrijke’ oplaadpunten en gratis wifi.

“Deze exclusieve lounge biedt passagiers een ontspannende omgeving waar ze even tot rust kunnen komen voordat ze hun reis vervolgen,” zei Michael Wisbrun, de managing director van SkyTeam. “Ons doel is in dergelijke gedeelde faciliteiten te investeren op vliegvelden over de wereld, zodat we een consistent hoog serviceniveau aan de klanten van onze leden kunnen aanbieden. Ook biedt het synergievoordelen aan onze leden op luchthavens waar meerdere SkyTeam-leden op vliegen.”

De nieuwe lounge zit bij terminal 1 en is dagelijks geopend van half zes in de ochtend tot een uur ’s nachts. SkyTeam had al lounges op de luchthavens van Londen Heathrow, Istanbul Ataturk en Sydney International.

De SkyTeam-leden die op Hongkong vliegen zijn: Aeroflot, Air France, China Airlines, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Delta Air Lines, Garuda Indonesia, Kenya Airways, KLM, Korean Air, Vietnam Airlines en Xiamen Airlines.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…