Home / Luchthavens / Privium Plus lidmaatschap voor houders Amex Platinum

Privium Plus lidmaatschap voor houders Amex Platinum

Privium Plus lidmaatschap  voor houders Amex Platinum

Houders van een American Express Platinum-kaart krijgen er voortaan een Schiphol Privium Plus-lidmaatschap bij, met toegang tot de lounges, een aparte parkeerlocatie en een snelle passage van zowel security als douane.

“Zakelijke reizigers en frequent flyers zijn een belangrijke klantengroep voor Schiphol,” zegt Tanja Dik, directeur Consumer Products & Services van Schiphol. “Door de samenwerking met American Express kunnen Platinum kaarthouders extra comfortabel reizen.”

American Express zegt dat uit eigen onderzoek is gebleken dat zakenreizigers op zoek zijn naar ‘comfortabele reiservaringen waarin ze zelf hun keuzes kunnen maken.’ Het aanbod voor de Privium Plus-kaart geldt voor bestaande en nieuwe hoofdkaarthouders van Amex Platinum. American Express kent drie types creditcards: Silver (75 euro per jaar), Gold (170 euro) en Platinum (600 euro).

Volgens American Express verdient de Platinum-kaart zichzelf terug. De waarde van de voordelen zou kunnen oplopen tot drie keer de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage. Amex noemt onder meer de toegang tot 1.200 luchthavenlounges wereldwijd, upgrades en ‘extra’s’ bij meer dan 14.000 hotels, waaronder late check-outs, gratis ontbijt en verzekeringen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Minder agressie in de lucht

Minder agressie in de lucht

14/12/2018

Het aantal gevallen van ‘unruly passengers’ in de lucht is dit jaar gedaald, zo blijkt uit voorlopige cijfers van IATA die deze week bekend zijn gemaakt. De meeste problemen zijn…

Homelike in Nederland

Homelike in Nederland

12/12/2018

Boekingsplatform Homelike, gericht op accommodatie voor de zakelijke markt, heeft sinds kort duizend appartementen in de verhuur in Amsterdam. Rotterdam en andere steden in de Benelux zullen ‘spoedig’ volgen, zegt…