Home / Luchthavens / Privium Plus lidmaatschap voor houders Amex Platinum

Privium Plus lidmaatschap voor houders Amex Platinum

Privium Plus lidmaatschap  voor houders Amex Platinum

Houders van een American Express Platinum-kaart krijgen er voortaan een Schiphol Privium Plus-lidmaatschap bij, met toegang tot de lounges, een aparte parkeerlocatie en een snelle passage van zowel security als douane.

“Zakelijke reizigers en frequent flyers zijn een belangrijke klantengroep voor Schiphol,” zegt Tanja Dik, directeur Consumer Products & Services van Schiphol. “Door de samenwerking met American Express kunnen Platinum kaarthouders extra comfortabel reizen.”

American Express zegt dat uit eigen onderzoek is gebleken dat zakenreizigers op zoek zijn naar ‘comfortabele reiservaringen waarin ze zelf hun keuzes kunnen maken.’ Het aanbod voor de Privium Plus-kaart geldt voor bestaande en nieuwe hoofdkaarthouders van Amex Platinum. American Express kent drie types creditcards: Silver (75 euro per jaar), Gold (170 euro) en Platinum (600 euro).

Volgens American Express verdient de Platinum-kaart zichzelf terug. De waarde van de voordelen zou kunnen oplopen tot drie keer de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage. Amex noemt onder meer de toegang tot 1.200 luchthavenlounges wereldwijd, upgrades en ‘extra’s’ bij meer dan 14.000 hotels, waaronder late check-outs, gratis ontbijt en verzekeringen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…