Home / Luchthavens / Parkeerplaats op Groningen online te boeken

Parkeerplaats op Groningen online te boeken

Parkeerplaats op Groningen online te boeken

Reizigers die vanaf Groningen Airport Eelde vertrekken, kunnen vanaf maandag online een parkeerplaats reserveren op een van de drie parkeerterreinen bij de luchthaven. Alle parkeerterreinen liggen op loopafstand van de terminal.

Via de website grongingenairport.nl kunnen passagiers prijzen vergelijken, een reservering maken en betalen via creditcard of iDeal. Duitse reizigers kunnen afrekenen via Giropay. De prijzen voor de verschillende terreinen hangen onder andere af van de afstand tot de terminal.

Bij aankomst krijgen reizigers dan meteen een (vooruitbetaalde) uitrijkaart, zodat ze bij terugkomst meteen weg kunnen rijden. Gereserveerd parkeren is voordeliger dan ter plekke een parkeerplaats zoeken. Het maximum tarief bij online reserveren is 50 euro.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…