Home / Luchthavens / Nieuwe terminal Garuda voor binnenlandse vluchten

Nieuwe terminal Garuda voor binnenlandse vluchten

Nieuwe terminal Garuda voor binnenlandse vluchten

Garuda Indonesia gaat vanaf 9 augustus haar binnenlandse vluchten uitvoeren vanaf de nieuwe Terminal 3 van Soekarno-Hatta International Airport. Passagiers die vanaf maandag 8 augustus met Garuda Indonesia vliegen vanaf Amsterdam en moeten overstappen in Jakarta, zullen in transit gaan in de nieuwe Terminal.

In deze beginfase is Garuda Indonesia de enige luchtvaartmaatschappij die passagiers afhandelt in Terminal 3. De verhuizing van Garuda zal worden uitgevoerd in fases, beginnend met de binnenlandse vluchten. In de nabije toekomst worden alle Garuda Indonesia-vluchten vanuit Terminal 3 uitgevoerd.

Terminal 3 moet Soekarno-Hatta International Airport aantrekkelijker maken voor transitpassagiers en de marktpositie en het imago van Garuda versterken.  Met de nieuwe terminal wordt verwacht dat Soekarno-Hatta International Airport kan concurreren met luchthavens van wereldklasse in de ASEAN-regio.

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
8 november is de dag

8 november is de dag

18/10/2021

De Amerikaanse regering van president Biden heeft de dag bekendgemaakt dat de grenzen weer open zullen gaan voor iedereen die is gevaccineerd: over drie weken vanaf nu. En het lijkt…

Air Belgium breidt uit

Air Belgium breidt uit

14/10/2021

Air Belgium is donderdag begonnen vluchten uit te voeren naar Mauritius vanaf Brussels Airport, twee keer per week, met een nieuwe Airbus A330neo. Eerder nam de Belgische carrier Curaçao al…