Home / Luchthavens / Nieuwe aankomsthal Rotterdam Airport

Nieuwe aankomsthal Rotterdam Airport

Nieuwe aankomsthal Rotterdam Airport

De nieuwe aankomsthal van Rotterdam The Hague Airport is dinsdag 24 mei jl. officieel geopend. Die opening was extra feestelijk, omdat luchthavendirecteur Ron Louwerse  het VGR-certificaat mocht ontvangen uit handen van de voorzitter van de Vereniging van Gehandicaptenorganisaties  Rotterdam, Nardy Desloover.

Het VGR-certificaat is een pluim van de VGR die uitgereikt wordt wanneer een gebouw, ruimte of organisatie voldoet aan de richtlijnen voor toegankelijkheid en de ervaren toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

De nieuwe aankomsthal van Rotterdam The Hague Airport is drie keer zo groot als de oude. Ook zijn er nu in totaal drie bagagebanden (in plaats van een), waardoor de bagageafhandeling sneller en efficiënter verloopt.

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Air France vermijdt Wuhan

Air France vermijdt Wuhan

23/01/2020

Air France heeft de vluchtuitvoering naar Wuhan opgeschort wegens de uitbraak van het coronavirus in deze Chinese stad. De Franse partner van KLM is de enige Europese carrier die een…

Tempo: nieuw merk bij Hilton

Tempo: nieuw merk bij Hilton

22/01/2020

Hilton heeft een nieuw merk in de markt gezet onder de naam Tempo. De Amerikaanse keten heeft er niet bij gezegd waar en wanneer het eerste Tempo-hotel open gaat. Hilton…