Home / Luchthavens / Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

SkyTeam heeft zijn eigen lounge op Istanbul New Airport officieel in gebruik genomen. Zeven leden van de alliantie maken er gebruik van: Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia en TAROM. Het is de zevende ‘branded’ lounge van de alliantie op internationale luchthavens.

In april dit jaar ging de nieuwe luchthaven van Istanbul open. De lounge van SkyTeam bevindt zich in de westelijke vleugel, heeft een oppervlakte van 582 vierkante meter en telt 145 zitplaatsen. Passagiers met een premium ticket hebben gratis toegang, evenals leden van de hoogste categorieën van de frequent flyer programma’s.

Kristin Colvile, de CEO en managing director van SkyTeam, zei deze week bij de opening: “SkyTeam is zeer gefocust op het creëren van de beste bestaande customer experience. Onze lounges vormen daarbij een essentieel onderdeel.” In 2020 opent SkyTeam zijn achtste eigen lounge, op de luchthaven van Santiago de Chile.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Actief parkeerprogram KLM

Actief parkeerprogram KLM

02/04/2020

Als gevolg van de corona-crisis staat een groot deel van de KLM- vliegtuigen stil op Schiphol. De airline zegt hierbij een ‘actief parkeerprogramma’ uit te voeren dat ervoor moet zorgen…

BA schort 36.000 banen op

BA schort 36.000 banen op

02/04/2020

British Airways is van plan 36.000 werknemers met onbetaald verlof te sturen in verband met de coronacrisis. De Britse overheid zal tijdelijk 80 procent van de BA-salarissen betalen, met een…