Home / Luchthavens / Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

Lounge SkyTeam in Istanbul

SkyTeam heeft zijn eigen lounge op Istanbul New Airport officieel in gebruik genomen. Zeven leden van de alliantie maken er gebruik van: Aeroflot, Air France, KLM, Korean Air, Middle East Airlines, Saudia en TAROM. Het is de zevende ‘branded’ lounge van de alliantie op internationale luchthavens.

In april dit jaar ging de nieuwe luchthaven van Istanbul open. De lounge van SkyTeam bevindt zich in de westelijke vleugel, heeft een oppervlakte van 582 vierkante meter en telt 145 zitplaatsen. Passagiers met een premium ticket hebben gratis toegang, evenals leden van de hoogste categorieën van de frequent flyer programma’s.

Kristin Colvile, de CEO en managing director van SkyTeam, zei deze week bij de opening: “SkyTeam is zeer gefocust op het creëren van de beste bestaande customer experience. Onze lounges vormen daarbij een essentieel onderdeel.” In 2020 opent SkyTeam zijn achtste eigen lounge, op de luchthaven van Santiago de Chile.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Knorretje helpt Schiphol

Knorretje helpt Schiphol

25/09/2021

Schiphol zet ‘diervriendelijk’ geteelde varkens in, die op afgeschermd land tussen twee banen oogstresten opeten, waardoor vogels mogelijk zullen wegblijven. Het gaat om een proef. De luchthaven werkt in het…

TMC Lola opgedoekt

TMC Lola opgedoekt

23/09/2021

Lola, een Amerikaanse TMC die in 2015 werd opgericht, heeft de stekker uit de eigen operatie getrokken. De corporate klanten zijn inmiddels ondergebracht bij partner Amex GBT. Officieel spreekt Lola…