Home / Luchthavens / BA hervat vluchten Rotterdam

BA hervat vluchten Rotterdam

BA hervat vluchten Rotterdam

British Airways hervat per 20 september de dagelijkse vluchten tussen Rotterdam The Hague Airport en London City, zo heeft luchthavendirecteur Ron Louwerse woensdag tegen Zakenreis gezegd.

BA staakte meteen aan het begin van de pandemie in maart 2020 de vluchten tussen London City en Rotterdam The Hague, maar de markt is de laatste maanden zo goed  hersteld dat de Britse carrier weer brood ziet in de verbinding, die voorheen veel zakelijk verkeer trok. “In eerste instantie gaat het om twee BA-vluchten per dag, met een Embraer 190. Het is de bedoeling om dit in oktober te verhogen naar drie. Voor ons is dit een duidelijk teken van herstel,” aldus Louwerse.

Katinka van Ekeren, de regional commercial manager van BA, zegt in een reactie ‘verheugd’ te zijn de verbinding van en naar Londen volgende maand weer te kunnen aanbieden. “Met name nu het zakelijk verkeer weer op gang begint te komen zijn wij ervan overtuigd dat vele klanten aan het vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport de voorkeur zullen geven.”

Van Ekeren benadrukt dat de vliegtuigen van BA volgens de jongste coronanormen ‘van neus tot staart’ worden schoongemaakt. ”Zo kunnen reizigers zich bij elke stap veilig en beschermd voelen.”

Foto © Unsplash

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Knorretje helpt Schiphol

Knorretje helpt Schiphol

25/09/2021

Schiphol zet ‘diervriendelijk’ geteelde varkens in, die op afgeschermd land tussen twee banen oogstresten opeten, waardoor vogels mogelijk zullen wegblijven. Het gaat om een proef. De luchthaven werkt in het…

TMC Lola opgedoekt

TMC Lola opgedoekt

23/09/2021

Lola, een Amerikaanse TMC die in 2015 werd opgericht, heeft de stekker uit de eigen operatie getrokken. De corporate klanten zijn inmiddels ondergebracht bij partner Amex GBT. Officieel spreekt Lola…